Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

GÜNDEM 07.05.2018 - 23:42, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1917+ kez okundu.
 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediyesi Çocuk Korosu’nun minik üyeleri ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediyesi Çocuk Korosu’nun minik üyeleri ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, eşi Bilge Baran ile birlikte Körfez Belediyesi Çocuk Korosu üyelerini ve ailelerini kahvaltıda ağırladı. Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltıda minikler küçük de bir konser verdi. Başkan Baran ve eşi Bilge Baran da miniklere eşlik edince, renkli görüntüler ortaya çıktı. Başkan Baran ve eşi Bilge Baran, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserdeki başarılı performanslarından dolayı koro üyesi miniklere teşekkür belgesi verdi. JEST İÇİN TEŞEKKÜR Sanatın ruhun gıdası olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Sizlerin bu yaşta müzikle, sanatla uğraşıyor olmanız, bizleri gerçekten gururlandırıyor. Sizler gibi daha bu yaşta müzikle ilgilenen çocuklarımızın olması, gelecekte kentimizin sanat ve kültür kenti kimliğine dönüşmesine büyük katkı sunacaktır” ifadelerini kullandı. Koro şefi Hülya Eker de kahvaltı jestinden dolayısıyla Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti.  
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediyesi Çocuk Korosu’nun minik üyeleri ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Belediyesi Çocuk Korosu’nun minik üyeleri ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, eşi Bilge Baran ile birlikte Körfez Belediyesi Çocuk Korosu üyelerini ve ailelerini kahvaltıda ağırladı. Körfez Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen kahvaltıda minikler küçük de bir konser verdi. Başkan Baran ve eşi Bilge Baran da miniklere eşlik edince, renkli görüntüler ortaya çıktı. Başkan Baran ve eşi Bilge Baran, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserdeki başarılı performanslarından dolayı koro üyesi miniklere teşekkür belgesi verdi.

JEST İÇİN TEŞEKKÜR

Sanatın ruhun gıdası olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Sizlerin bu yaşta müzikle, sanatla uğraşıyor olmanız, bizleri gerçekten gururlandırıyor. Sizler gibi daha bu yaşta müzikle ilgilenen çocuklarımızın olması, gelecekte kentimizin sanat ve kültür kenti kimliğine dönüşmesine büyük katkı sunacaktır” ifadelerini kullandı. Koro şefi Hülya Eker de kahvaltı jestinden dolayısıyla Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.