Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

SPOR 12.05.2018 - 19:21, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2351+ kez okundu.
 

İlimtepe Gençler Birliği Spor’un gerçekleşen Genel Kurulu’nda Murat Durul yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Tütünçiftlik Sahil İşletmelerinde gerçekleşen genel kurula, ilçede ki spor kulüplerinin yöneticileri katıldı.Kongre öncesinde konuşan Murat Durul, amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntıları anlattı ve kendilerine yapılan destekler için teşekkür etti. Konuşmalardan sonra genel kurul yapıldı ve Murat Durul bir kez daha İlimtepe Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı olarak seçildi.  
İlimtepe Gençler Birliği Spor’un gerçekleşen Genel Kurulu’nda Murat Durul yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Tütünçiftlik Sahil İşletmelerinde gerçekleşen genel kurula, ilçede ki spor kulüplerinin yöneticileri katıldı.Kongre öncesinde konuşan Murat Durul, amatör spor kulüplerinin yaşadığı sıkıntıları anlattı ve kendilerine yapılan destekler için teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra genel kurul yapıldı ve Murat Durul bir kez daha İlimtepe Gençler Birliği Spor Kulübü Başkanı olarak seçildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.