Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

KÜLTÜR 15.05.2018 - 14:22, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2271+ kez okundu.
 

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü desteğiyle Kocaeli Bölge Tiyatrosu tarafından 25 Mayıs -03 Haziran tarihleri arasında hayata geçirilecek olan 25. Çocuk Oyuncular Tiyatro Festivali, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü desteğiyle Kocaeli Bölge Tiyatrosu tarafından 25 Mayıs -03 Haziran tarihleri arasında hayata geçirilecek olan 25. Çocuk Oyuncular Tiyatro Festivali,  düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. Kocaeli Bölge Tiyatrosu,  ilimizde 25 yıldır düzenli olarak yapılan “Çocuk oyuncular Tiyatro Festivali” ile ilgili bir tanıtım toplantısı düzenlendi. DolhinYummyCafe’de gerçekleşen programa Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin yerel ve ulusal basın temsilcisi ile kurum yöneticileri katıldı.Bu yıl 25 Mayıs saat 18.00’de yürüyüş yolunda kortejle başlayacak olan festival cuma, cumartesi ve pazar günleri olmak üzere 3 Haziran tarihinde sona erecek. Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan ve oyuncularınıntamamı çocuklardan oluşan festivalde 11 grup 11 farklı oyunla sahne alacak. TİYATRO EN GÜZEL EĞİTİM ARACIDIR İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan festivalle ilgili olarak yaptığı konuşmasında, “Kocaeli Bölge Tiyatrosu bildiğiniz gibi bir tiyatro okuludur. Yine çocuklarımızın özgüvenlerini arttıran kişiliklerini geliştiren bir tiyatro festivali daha düzenleniyor. Biz bu festivalin hayata geçmesinde, ilimizde tiyatronun gelişmesi ve büyümesine her zaman büyük katkı sağlayan başta Burhan Akçin olmak üzere emeği geçen ekibine teşekkür ederim. Festivalin başarılı geçmesini bekliyoruz. Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan festivalimize tüm halkımız davet ediyoruz. Şunu unutmayın tiyatro hayatın gerçeğidir. İnsanın kendisine ayna tutmasıdır.Dayanışmayı öğretir, gerekli olan sorumluluk duygusunu aşılar. Toplumun, kişiliği ezmesini önler, düşünceyi eyleme sokma yeteneğini' geliştirir. Düşünerek, yorumlayarak okumayı öğretir. Yani tiyatro en güzel eğitim aracıdır”  
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü desteğiyle Kocaeli Bölge Tiyatrosu tarafından 25 Mayıs -03 Haziran tarihleri arasında hayata geçirilecek olan 25. Çocuk Oyuncular Tiyatro Festivali, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü desteğiyle Kocaeli Bölge Tiyatrosu tarafından 25 Mayıs -03 Haziran tarihleri arasında hayata geçirilecek olan 25. Çocuk Oyuncular Tiyatro Festivali,  düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Kocaeli Bölge Tiyatrosu,  ilimizde 25 yıldır düzenli olarak yapılan “Çocuk oyuncular Tiyatro Festivali” ile ilgili bir tanıtım toplantısı düzenlendi. DolhinYummyCafe’de gerçekleşen programa Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Kocaeli Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin yerel ve ulusal basın temsilcisi ile kurum yöneticileri katıldı.Bu yıl 25 Mayıs saat 18.00’de yürüyüş yolunda kortejle başlayacak olan festival cuma, cumartesi ve pazar günleri olmak üzere 3 Haziran tarihinde sona erecek. Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan ve oyuncularınıntamamı çocuklardan oluşan festivalde 11 grup 11 farklı oyunla sahne alacak.

TİYATRO EN GÜZEL EĞİTİM ARACIDIR

İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan festivalle ilgili olarak yaptığı konuşmasında, “Kocaeli Bölge Tiyatrosu bildiğiniz gibi bir tiyatro okuludur. Yine çocuklarımızın özgüvenlerini arttıran kişiliklerini geliştiren bir tiyatro festivali daha düzenleniyor. Biz bu festivalin hayata geçmesinde, ilimizde tiyatronun gelişmesi ve büyümesine her zaman büyük katkı sağlayan başta Burhan Akçin olmak üzere emeği geçen ekibine teşekkür ederim. Festivalin başarılı geçmesini bekliyoruz. Ücretsiz olarak gerçekleşecek olan festivalimize tüm halkımız davet ediyoruz. Şunu unutmayın tiyatro hayatın gerçeğidir. İnsanın kendisine ayna tutmasıdır.Dayanışmayı öğretir, gerekli olan sorumluluk duygusunu aşılar. Toplumun, kişiliği ezmesini önler, düşünceyi eyleme sokma yeteneğini' geliştirir. Düşünerek, yorumlayarak okumayı öğretir. Yani tiyatro en güzel eğitim aracıdır

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.