Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

GÜNDEM 13.07.2018 - 21:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2200+ kez okundu.
 

Körfez’de uzun yıllara dayanan bir gelenek olan ama 21 yıl sonra ilk defa Körfez Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl kutlanan Hacet Bayramı, bu sene de 5 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek

Körfez’de uzun yıllara dayanan bir gelenek olan ama 21 yıl sonra ilk defa Körfez Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl kutlanan Hacet Bayramı, bu sene de 5 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek Körfez Belediyesi, unutulmaya yüz tutan bir geleneği daha canlandırmış; Hacet Bayramı, 21 yıl aradan sonra geçtiğimiz sene tekrar yaşatılmıştı. Bu yıl da 5 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek olan program ile Hacet Bayramı yeniden kutlanacak. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, etkinliğin gerçekleştireceğiz Yukarı Hereke Yaylası’nda incelemelerde bulundu, hazırlıklar hakkında yetkililerden bilgi aldı. GELENEĞİMİZE SAHİP ÇIKTIK Körfez Belediyesi tarafından yenilenen mesire alanında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan İsmail Baran, “21 yıl sonra Körfez ilçemizde geçtiğimiz sene yeniden Hacet Bayramımızı kutladık. Rabbim bütün hacetlerimizi kabul etsin inşallah. Geçmişi uzun yıllara dayanan bir gelenek. Bizlere düşen görev, geleneklerimize sahip çıkmak olacak. Birincisini yaptık, bir daha kıyamete kadar bu bayram kutlanacak; tekbirler, Kur’anlar okunacak, dualar yapılacak” dedi. YUFKA İLE PİLAV VE NOHUT 5 Ağustos Pazar günü saat 11.00’de Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak programda, hep birlikte kılınacak namaz sonrasında dualar edilecek. Etkinliğe katılanlara ise nohutlu pilav, yufka ile ikram edilecek. Başkan Baran, “Alanda bir çok etkinliği de gerçekleştireceğiz. Geleneğimizi sürdürmek adına tüm Hereke halkımızı ve Körfezli hemşerilerimi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.  
Körfez’de uzun yıllara dayanan bir gelenek olan ama 21 yıl sonra ilk defa Körfez Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl kutlanan Hacet Bayramı, bu sene de 5 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek

Körfez’de uzun yıllara dayanan bir gelenek olan ama 21 yıl sonra ilk defa Körfez Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl kutlanan Hacet Bayramı, bu sene de 5 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek

Körfez Belediyesi, unutulmaya yüz tutan bir geleneği daha canlandırmış; Hacet Bayramı, 21 yıl aradan sonra geçtiğimiz sene tekrar yaşatılmıştı. Bu yıl da 5 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek olan program ile Hacet Bayramı yeniden kutlanacak. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, etkinliğin gerçekleştireceğiz Yukarı Hereke Yaylası’nda incelemelerde bulundu, hazırlıklar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

GELENEĞİMİZE SAHİP ÇIKTIK

Körfez Belediyesi tarafından yenilenen mesire alanında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan İsmail Baran, “21 yıl sonra Körfez ilçemizde geçtiğimiz sene yeniden Hacet Bayramımızı kutladık. Rabbim bütün hacetlerimizi kabul etsin inşallah. Geçmişi uzun yıllara dayanan bir gelenek. Bizlere düşen görev, geleneklerimize sahip çıkmak olacak. Birincisini yaptık, bir daha kıyamete kadar bu bayram kutlanacak; tekbirler, Kur’anlar okunacak, dualar yapılacak” dedi.

YUFKA İLE PİLAV VE NOHUT

5 Ağustos Pazar günü saat 11.00’de Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak programda, hep birlikte kılınacak namaz sonrasında dualar edilecek. Etkinliğe katılanlara ise nohutlu pilav, yufka ile ikram edilecek. Başkan Baran, “Alanda bir çok etkinliği de gerçekleştireceğiz. Geleneğimizi sürdürmek adına tüm Hereke halkımızı ve Körfezli hemşerilerimi davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.