Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

GÜNDEM 22.07.2018 - 15:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1329+ kez okundu.
 

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bakım çalışmaları dâhilinde sürdürdüğü kilitli parke onarımlarına devam ediyor.

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bakım çalışmaları dâhilinde sürdürdüğü kilitli parke onarımlarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğünün sürdürdüğü bakım çalışmalarında Kayapınar Mahallesinde çalışmalarını sürdüren ekipler. Bozulan kilitli parke kaplı yolların tamiratlarını yapıyor. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçemiz genelinde ve mahallelerde bulunan kilit parke taşı sokaklar ile kaldırımlarda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları sürüyoruz. İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştirilerek yenileniyor. Kilit parke taşı bakım çalışmaları ile birlikte deforme olan kaldırımların bakımları da yapılarak kaldırımlar daha düzgün ve düzenli bir hale getiriliyor dedi.  
Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bakım çalışmaları dâhilinde sürdürdüğü kilitli parke onarımlarına devam ediyor.

Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bakım çalışmaları dâhilinde sürdürdüğü kilitli parke onarımlarına devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğünün sürdürdüğü bakım çalışmalarında Kayapınar Mahallesinde çalışmalarını sürdüren ekipler. Bozulan kilitli parke kaplı yolların tamiratlarını yapıyor.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçemiz genelinde ve mahallelerde bulunan kilit parke taşı sokaklar ile kaldırımlarda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları sürüyoruz. İhtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan kilit parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştirilerek yenileniyor. Kilit parke taşı bakım çalışmaları ile birlikte deforme olan kaldırımların bakımları da yapılarak kaldırımlar daha düzgün ve düzenli bir hale getiriliyor dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.