Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Abla kardeş trafik kazası kurbanı oldu

Trafik Kazası 21.03.2019 - 12:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1928+ kez okundu.
 

Abla kardeş trafik kazası kurbanı oldu

İzmit Sanayi Mahallesi D-130 karayolunda kontrolden çıkan otomobilin levhalara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilden fırlayan 2 kardeş olay yerinde yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre D-130 karayolundan Gölcük istikametinde seyreden Ahmet Yiğit (27) idaresindeki 34 DF 5206 plakalı otomobil, Yuvacık Sapağına 500 metre kala sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Süratli olduğu iddia edilen otomobil, yolun kenarındaki levhalara çarparak yan yola savruldu. Çarpmanın etkisiyle emniyet kemerleri takılı olmadığı iddia edilen otomobil sürücüsü Yiğit ve yanındaki ablası Emine Yiğit (31) camdan aracın altına fırladı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Yiğit kardeşlerin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından iki kardeşin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza anı kameralara yansıdı Kazada kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekiciyle otoparka götürüldü. Başiskele Vezirçiftliği Mahallesinde ikamet eden Servet ve Fatma Yiğit çiftinin 4 çocuğundan ikisi olan Emine ve Ahmet Yiğit’in cenazeleri tamamlanan işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. İkisi de bekar olan kardeşlerden Ahmet Yiğit’in İzmit Sanayi Sitesinde çalıştığı öğrenildi. İki kardeşin de cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından toprağa verilecek. Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilin yolun kenarındaki levhalara çarptığı ve çarpmanın hemen ardından iki kardeşin de otomobilden yola savrulduğu görülüyor.
İzmit Sanayi Mahallesi D-130 karayolunda kontrolden çıkan otomobilin levhalara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobilden fırlayan 2 kardeş olay yerinde yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre D-130 karayolundan Gölcük istikametinde seyreden Ahmet Yiğit (27) idaresindeki 34 DF 5206 plakalı otomobil, Yuvacık Sapağına 500 metre kala sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Süratli olduğu iddia edilen otomobil, yolun kenarındaki levhalara çarparak yan yola savruldu. Çarpmanın etkisiyle emniyet kemerleri takılı olmadığı iddia edilen otomobil sürücüsü Yiğit ve yanındaki ablası Emine Yiğit (31) camdan aracın altına fırladı. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Yiğit kardeşlerin yaşamını yitirdiği tespit edildi. Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından iki kardeşin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza anı kameralara yansıdı

Kazada kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekiciyle otoparka götürüldü. Başiskele Vezirçiftliği Mahallesinde ikamet eden Servet ve Fatma Yiğit çiftinin 4 çocuğundan ikisi olan Emine ve Ahmet Yiğit’in cenazeleri tamamlanan işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. İkisi de bekar olan kardeşlerden Ahmet Yiğit’in İzmit Sanayi Sitesinde çalıştığı öğrenildi. İki kardeşin de cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından toprağa verilecek. Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilin yolun kenarındaki levhalara çarptığı ve çarpmanın hemen ardından iki kardeşin de otomobilden yola savrulduğu görülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.