Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Acil servisler acemi kasaplarla doldu

SAĞLIK 21.08.2018 - 13:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1775+ kez okundu.
 

Acil servisler acemi kasaplarla doldu

Kurban Bayramı’nın birinci gününde kurban kesimi sırasında kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelerin acil servislerine koştu.

Kurban Bayramı’nın ilk gününde ilimizde bayram namazının ardından başlayan kurban kesiminde, yaralanan acemi kasaplar ambulans ve özel otomobillerle yakınları tarafından hastanelere götürüldü. İl genelinde onlarca kasap, devlet hastaneleri, özel polikliniklere giderek tedavilerini yaptırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde kesik oluşan acemi kasaplar arasında şimdi kadar ciddi bir yaralanma olayının olmadığı belirtildi. BİRDEN OLDU HİÇ ANLAMADIM Kurban kesimi sırasında elini kesen Ercan Çakmak, “Karşıdaki arkadaşın hatası sonucu elimizi kestik. İki kişi arasında kalınca bıçak elimize saplandı” dedi. Kurban kesimini Başiskele’de gerçekleştirmek isteyen Mehmet Arık ise , “Hayvanı keserken bıçak kaydı. Birden oldu hiç anlamadım. Şuan sağlık durumum iyi” dedi. BAŞIMA İLK DEFA BÖYLE BİRŞEY GELDİ Kurban kesimini Körfez ilçesinde gerçekleştirmek isteyen fakat elini kesen Mehmet Diler ise, “Yapacak bir şey yok. Bıçak kaydı elimi kestim” dedi. Kartepe’de kurban kesimini gerçekleştirmek isterken elini kesen Vahdettin Berber ise, “Keseceğimiz hayvanı kamyonetten indirmek isterken elim kamyonetle hayvanın boynuzu arasında kaldı. Hayvan bir anda refleks gösterince elim kırıldı. Başıma ilk defa böyle bir şey geldi” dedi.
Kurban Bayramı’nın birinci gününde kurban kesimi sırasında kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelerin acil servislerine koştu.

Kurban Bayramı’nın ilk gününde ilimizde bayram namazının ardından başlayan kurban kesiminde, yaralanan acemi kasaplar ambulans ve özel otomobillerle yakınları tarafından hastanelere götürüldü. İl genelinde onlarca kasap, devlet hastaneleri, özel polikliniklere giderek tedavilerini yaptırdı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde kesik oluşan acemi kasaplar arasında şimdi kadar ciddi bir yaralanma olayının olmadığı belirtildi.

BİRDEN OLDU HİÇ ANLAMADIM

Kurban kesimi sırasında elini kesen Ercan Çakmak, “Karşıdaki arkadaşın hatası sonucu elimizi kestik. İki kişi arasında kalınca bıçak elimize saplandı” dedi. Kurban kesimini Başiskele’de gerçekleştirmek isteyen Mehmet Arık ise , “Hayvanı keserken bıçak kaydı. Birden oldu hiç anlamadım. Şuan sağlık durumum iyi” dedi.

BAŞIMA İLK DEFA BÖYLE BİRŞEY GELDİ

Kurban kesimini Körfez ilçesinde gerçekleştirmek isteyen fakat elini kesen Mehmet Diler ise, “Yapacak bir şey yok. Bıçak kaydı elimi kestim” dedi. Kartepe’de kurban kesimini gerçekleştirmek isterken elini kesen Vahdettin Berber ise, “Keseceğimiz hayvanı kamyonetten indirmek isterken elim kamyonetle hayvanın boynuzu arasında kaldı. Hayvan bir anda refleks gösterince elim kırıldı. Başıma ilk defa böyle bir şey geldi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.