Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Adem Koç karantinaya alındı

SİYASET 07.11.2020 - 12:48, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2550+ kez okundu.
 

Adem Koç karantinaya alındı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, eşinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı.

Eski ekonomi bakanı Ali Babacan Başkanlığında kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmit İlçe Teşkilatı birinci olağan kongresi bugün Necati Gençoğlu Kültür Merkezinde yapıldı.  Atanmış ilçe Başkanı Çağrı Çakıcı’nın tek aday olduğu kongreye Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat İşleri Başkanı Nihat Ergün, Genel Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Ali Ufuk Yaşar, ATİK Yasin Akyol, İzkander Başkanı Hüseyin Öz, Saadet Partisi Yedek İl Yöneticisi Ömer Faruk Yıldırım İl Yöneticileri ve partililer katıldı. KONGREYE KATILAMADI Kongrenin başlamasına rağmen bütün gözler İl Başkanı Adem Koç’u aradı. DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç’ün eşi Havva Koç’un koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeni ile karantinaya alındığı öğrenildi. Filyasyon listesinde olması nedeni ile karantinada olacak Adem Koç’un kongreye katılmama sebebini İl Başkan Yardımcısı Orhan Sarısüleyman açıkladı. 10 GÜN ARAMIZDA OLMAYACAK Sarısüleyman Koç ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hepiniz Adem Başkanı bekliyordunuz. Olağanüstü bir durum olunca ben söz aldım. Kovid 19 nedeni ile Adem Başkanın bir sorunu var. İzalosyon nedeni ile 10 gün aramızda olamayacak. Bir yakının testi pozitif çıktığı için karantinada. Kendisinin hepinize selamları var” dedi
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, eşinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı.

Eski ekonomi bakanı Ali Babacan Başkanlığında kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmit İlçe Teşkilatı birinci olağan kongresi bugün Necati Gençoğlu Kültür Merkezinde yapıldı.  Atanmış ilçe Başkanı Çağrı Çakıcı’nın tek aday olduğu kongreye Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat İşleri Başkanı Nihat Ergün, Genel Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Ali Ufuk Yaşar, ATİK Yasin Akyol, İzkander Başkanı Hüseyin Öz, Saadet Partisi Yedek İl Yöneticisi Ömer Faruk Yıldırım İl Yöneticileri ve partililer katıldı.

KONGREYE KATILAMADI

Kongrenin başlamasına rağmen bütün gözler İl Başkanı Adem Koç’u aradı. DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç’ün eşi Havva Koç’un koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeni ile karantinaya alındığı öğrenildi. Filyasyon listesinde olması nedeni ile karantinada olacak Adem Koç’un kongreye katılmama sebebini İl Başkan Yardımcısı Orhan Sarısüleyman açıkladı.

10 GÜN ARAMIZDA OLMAYACAK

Sarısüleyman Koç ile ilgili yaptığı açıklamada, “Hepiniz Adem Başkanı bekliyordunuz. Olağanüstü bir durum olunca ben söz aldım. Kovid 19 nedeni ile Adem Başkanın bir sorunu var. İzalosyon nedeni ile 10 gün aramızda olamayacak. Bir yakının testi pozitif çıktığı için karantinada. Kendisinin hepinize selamları var” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.