Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ağır hasta sayısı artıyor: 5 kente dikkat!

SAĞLIK 31.07.2020 - 21:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2811+ kez okundu.
 

Ağır hasta sayısı artıyor: 5 kente dikkat!

Sağlık Bakanlığı koronavirüs tablosunu yayımladı. Verilere göre vaka sayısındaki artış sürüyor. Son 24 saatte 982 yeni vaka tespit edilirken, 17 can kaybı yaşandı.

Son 24 saatte 982 yeni vaka tespit edilirken 996 hasta koronavirüsü yendi. Toplam vaka sayısı 230 bin 873’e yükseldi. Toplam can kaybı ise 5 bin 691 oldu. Ağır hasta sayısında dikkat çeken artış Zatürre oranı yüzde 8,8 olarak açıklanırken, ağır hasta sayısı da 582 olarak kaydedildi. Zatürre oranında düşüş olsa da ağır hasta sayısındaki artış endişe verdi. Dün 561 olarak açıklanan ağır hasta sayısına bugün 21 kişi daha eklendi. Bakan Koca 5 kente dikkat çekti Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son üç günde ağır hasta sayısının en çok arttığı iller olarak İstanbul, Ankara, Konya, Gaziantep ve Diyarbakır’ı duyurdu. Yoğun bakım sayısı bilinmiyor Yenilenen koronavirüs tablosu nedeniyle yoğun bakımda yatan hasta sayısı ve entübe durumdaki hasta sayısı ise bilinmiyor.  
Sağlık Bakanlığı koronavirüs tablosunu yayımladı. Verilere göre vaka sayısındaki artış sürüyor. Son 24 saatte 982 yeni vaka tespit edilirken, 17 can kaybı yaşandı.

Son 24 saatte 982 yeni vaka tespit edilirken 996 hasta koronavirüsü yendi. Toplam vaka sayısı 230 bin 873’e yükseldi. Toplam can kaybı ise 5 bin 691 oldu.

Ağır hasta sayısında dikkat çeken artış

Zatürre oranı yüzde 8,8 olarak açıklanırken, ağır hasta sayısı da 582 olarak kaydedildi. Zatürre oranında düşüş olsa da ağır hasta sayısındaki artış endişe verdi. Dün 561 olarak açıklanan ağır hasta sayısına bugün 21 kişi daha eklendi.

Bakan Koca 5 kente dikkat çekti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son üç günde ağır hasta sayısının en çok arttığı iller olarak İstanbul, Ankara, Konya, Gaziantep ve Diyarbakır’ı duyurdu.

Yoğun bakım sayısı bilinmiyor

Yenilenen koronavirüs tablosu nedeniyle yoğun bakımda yatan hasta sayısı ve entübe durumdaki hasta sayısı ise bilinmiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.