Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aile Hekimine Soruşturma Açılması Anlamsız, Yanlış Ve Üzücüdür

SAĞLIK 10.04.2020 - 23:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2375+ kez okundu.
 

Aile Hekimine Soruşturma Açılması Anlamsız, Yanlış Ve Üzücüdür

Belediye tarafından Aile sağlığı Merkezine yapılan yardıma sosyal medya üzerinden teşekkür eden Aile Hekimine Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma açılması hakkında Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker yazılı açıklama yaptı.

Belediye tarafından Aile sağlığı Merkezine yapılan yardıma sosyal medya üzerinden teşekkür eden Aile Hekimine  Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma açılması hakkında Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker yazılı açıklama yaptı. Covid-19 salgını ile tüm Türkiye’de mücadele edilmektedir. Bu salgında sağlık çalışanları için sadece Bakanlık değil birçok kamu kurumu hizmet vermektedir. İsteyene konaklama, ücretsiz toplu taşıma gibi hizmetlerin yanından koruyucu malzeme ve ekipman ile hijyen ürünleri de sağlanmaktadır. Hiç kuşkusuz ki bu dönemde bu destekleri yapan en önemli kuruluşlarımızdan biriside belediyelerdir. Tüm sağlık çalışanlarımızı için belediyelerimiz çeşitli imkanlar sunmaktadır. İlimizde de bu anlamda tüm belediyelerimiz hassasiyet göstermektedir. Fakat millet ve devlet olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken şu günlerde bazı kendini bilmez yöneticiler sağlık çalışanlarının kendilerine moral veren bir belediyeye teşekkür etmesini çok görmüşlerdir. Bu tür yöneticilerin salgınla değil de başka işlerle uğraştıkları açıktır. Bir aile hekimi desteği için bir belediyeye sosyal medyadan teşekkür ettiği için soruşturmamı açılır? Memlekette mahkemeler kapalı, kamuda soruşturmalar çok önemli değilse açılmaz iken bir teşekküre soruşturma açanlar neyin peşindedirler Şu zor günlerde sağlık çalışanlarını kimsenin üzmeye hakkı yoktur. Herkes üstüne düşen sorumlulukla hareket etmeli millet ve devlet için çalışmalıdır. Aile Sağlığı Merkezlerinde Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Elemanları canlarını hiçe sayarak vatandaşımıza hizmet vermeye çalışıyor iken Belediye tarafından yapılan yardıma teşekkür eden Aile hekimine soruşturma açarak tüm sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonunu bozan, tatsız olaya sebebiyet veren idareci sağlık personelini sevk ve idare etmesi, sağlık hizmetlerini planlaması mümkün değildir. Yaşanan tatsız olayda bunun delilidir. Türk Sağlık-Sen olarak açılan bu soruşturmanın derhal kapatılmasını, bu işe girişen idarecilerden de bunun hesabını Mülki amir sormalıdır.  Konun takipçisi olacağız.
Belediye tarafından Aile sağlığı Merkezine yapılan yardıma sosyal medya üzerinden teşekkür eden Aile Hekimine Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma açılması hakkında Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker yazılı açıklama yaptı.

Belediye tarafından Aile sağlığı Merkezine yapılan yardıma sosyal medya üzerinden teşekkür eden Aile Hekimine  Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü tarafından soruşturma açılması hakkında Türk Sağlık Sen Kocaeli Şube Başkanı, Türkiye Kamu Sen Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Çeker yazılı açıklama yaptı.

Covid-19 salgını ile tüm Türkiye’de mücadele edilmektedir. Bu salgında sağlık çalışanları için sadece Bakanlık değil birçok kamu kurumu hizmet vermektedir. İsteyene konaklama, ücretsiz toplu taşıma gibi hizmetlerin yanından koruyucu malzeme ve ekipman ile hijyen ürünleri de sağlanmaktadır.

Hiç kuşkusuz ki bu dönemde bu destekleri yapan en önemli kuruluşlarımızdan biriside belediyelerdir. Tüm sağlık çalışanlarımızı için belediyelerimiz çeşitli imkanlar sunmaktadır. İlimizde de bu anlamda tüm belediyelerimiz hassasiyet göstermektedir.

Fakat millet ve devlet olarak birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken şu günlerde bazı kendini bilmez yöneticiler sağlık çalışanlarının kendilerine moral veren bir belediyeye teşekkür etmesini çok görmüşlerdir.

Bu tür yöneticilerin salgınla değil de başka işlerle uğraştıkları açıktır. Bir aile hekimi desteği için bir belediyeye sosyal medyadan teşekkür ettiği için soruşturmamı açılır?

Memlekette mahkemeler kapalı, kamuda soruşturmalar çok önemli değilse açılmaz iken bir teşekküre soruşturma açanlar neyin peşindedirler

Şu zor günlerde sağlık çalışanlarını kimsenin üzmeye hakkı yoktur. Herkes üstüne düşen sorumlulukla hareket etmeli millet ve devlet için çalışmalıdır.

Aile Sağlığı Merkezlerinde Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Elemanları canlarını hiçe sayarak vatandaşımıza hizmet vermeye çalışıyor iken Belediye tarafından yapılan yardıma teşekkür eden Aile hekimine soruşturma açarak tüm sağlık çalışanlarının moral ve motivasyonunu bozan, tatsız olaya sebebiyet veren idareci sağlık personelini sevk ve idare etmesi, sağlık hizmetlerini planlaması mümkün değildir. Yaşanan tatsız olayda bunun delilidir.

Türk Sağlık-Sen olarak açılan bu soruşturmanın derhal kapatılmasını, bu işe girişen idarecilerden de bunun hesabını Mülki amir sormalıdır.  Konun takipçisi olacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.