Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AK Parti İzmit’te “Ahde vefa”

SİYASET 20.11.2019 - 21:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1634+ kez okundu.
 

AK Parti İzmit’te “Ahde vefa”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, teşkilatlara örnek sayılabilecek bir ahde vefa yaşandı

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, teşkilatlara örnek sayılabilecek bir ahde vefa yaşandı. Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Yıldız, yaklaşık 2 ay önce toplantı sırasında beyin kanaması geçirerek haftalarca yoğun bakımda kaldıktan sonra yeniden toplantıdaki yerini aldı. GÜNEY: “NÖBET YERİMİZİ TERK ETMİYORUZ” AK Parti İzmit İlçe Başkanlığının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı dün akşam (Salı) yapıldı. Teşkilat çalışmaları ve delege seçimlerinin masaya yatırıldığı toplantıda duygusal anlar da yaşandı. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney başkanlığında gerçekleşen toplantıya beyin kanaması geçirdiği için yaklaşık iki aydır tedavi gören Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Yıldız yeniden katıldı. Yıldız, iki ay önce yine yönetim kurulu toplantısındayken aniden fenalaşmış, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. Beyin kanaması geçiren, hayati tehlike atlatan Yıldız’ın evde tedavisi devam ediyor. Eski sağlığına yeniden kavuşmaya başlayan Yıldız, önceki gün yönetim kurulu toplantısına gelerek, herkese sürpriz yaptı. Parti çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. Yıldız’ın toplantıya katılması Başkan Güney ve yöneticileri de duygulandırdı. Güney, ahde vefanın en güzel örneğini Yusuf Yıldız’ın sergilediğini belirterek, “Bizler bu görevlere talip olurken nöbet yerimizi terk etmeyeceğimizin sözünü vermiştik. Yusuf Ağabeyimiz teşkilatçılığı bilen, bu işin mutfağından gelen, çok tecrübeli bir yöneticimiz. Sözüne bağlı kalmak ne demek hepimize bir kez daha gösterdi. Kendisine yeniden geçmiş olsun diyor ve aramızda olmasından büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, teşkilatlara örnek sayılabilecek bir ahde vefa yaşandı

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında, teşkilatlara örnek sayılabilecek bir ahde vefa yaşandı. Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Yıldız, yaklaşık 2 ay önce toplantı sırasında beyin kanaması geçirerek haftalarca yoğun bakımda kaldıktan sonra yeniden toplantıdaki yerini aldı.

GÜNEY: “NÖBET YERİMİZİ TERK ETMİYORUZ”

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı dün akşam (Salı) yapıldı. Teşkilat çalışmaları ve delege seçimlerinin masaya yatırıldığı toplantıda duygusal anlar da yaşandı. AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av. Ali Güney başkanlığında gerçekleşen toplantıya beyin kanaması geçirdiği için yaklaşık iki aydır tedavi gören Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Yıldız yeniden katıldı. Yıldız, iki ay önce yine yönetim kurulu toplantısındayken aniden fenalaşmış, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. Beyin kanaması geçiren, hayati tehlike atlatan Yıldız’ın evde tedavisi devam ediyor. Eski sağlığına yeniden kavuşmaya başlayan Yıldız, önceki gün yönetim kurulu toplantısına gelerek, herkese sürpriz yaptı. Parti çalışmalarına kaldığı yerden devam edeceğini belirtti. Yıldız’ın toplantıya katılması Başkan Güney ve yöneticileri de duygulandırdı. Güney, ahde vefanın en güzel örneğini Yusuf Yıldız’ın sergilediğini belirterek, “Bizler bu görevlere talip olurken nöbet yerimizi terk etmeyeceğimizin sözünü vermiştik. Yusuf Ağabeyimiz teşkilatçılığı bilen, bu işin mutfağından gelen, çok tecrübeli bir yöneticimiz. Sözüne bağlı kalmak ne demek hepimize bir kez daha gösterdi. Kendisine yeniden geçmiş olsun diyor ve aramızda olmasından büyük mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.