Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AK Parti Körfez Köy Temsilcilerini Atadı

12.05.2018 - 15:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2365+ kez okundu.
 

AK Parti Körfez Köy Temsilcilerini Atadı

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, köy temsilcilerini belirledi. 16 Köy’e Körfez İlçe Başkanlığı tarafından temsilciler atandı

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, köy temsilcilerini belirledi. 16 Köy’e Körfez İlçe Başkanlığı tarafından temsilciler atandı Sevindikli Köyü, Köy Konağında düzenlenen programa; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Eryarsoy, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu,  27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Orhan Tuna, İlçe Başkan Yardımcıları ve teşkilat mensupları katılım sağladı. CUMHURBAŞKANIMIZI TEMSİL EDİYORUZ Ortamda bulunan partililere ve kalabalığa hitap eden AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt; “AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizin Körfez’de temsil edilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Her geçen gün giderek güçlenen teşkilatımızın üye sayısı artmakta, bu artış da ne kadar sitemli çalıştığımızı ortaya koymaktadır.  Biz de bu bağlamda birbirinden değerli ve bulundukları köy ve mahallelerde partimizi en iyi şekilde temsil edecek kişileri belirleyerek daha güçlü ve daha teşkilatlı bir yapı oluşturarak yolumuza devam ediyoruz. Mahalle ve köy temsilcilerimizi seçerek, vatandaşlarımızın bizlere daha rahat bir şekilde ulaşıp sıkıntılarını aktarabileceği bir sistem kurmuş oluyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu. ALDIĞIMIZ GÜÇLE SEÇİMLERE HAZIRIZ İlçe Başkanı Şener Söğüt sözlerine şu şekilde devam etti; “Körfez halkımızdan ve partimizin değerli üyelerinden aldığımız güçle 24 Haziran Genel Seçimlerine ve 2019 yılındaki seçimlere şimdiden hazır olduğumuzu vatandaşlarımıza duyurmaktan kıvanç ve onur duyuyoruz” ifadelerine yer verdi. HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN AK Parti Körfez İlçe Bakanı Şener Söğüt, konuşmasının bitmesinin ardından köy temsilcilerinin atamasını gerçekleştirerek, sertifikalarını teslim etti. “Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Atanan Köy Temsilcileri; ALİHOCALAR: Hayati Döner BELEN: Muammer Yavuz CUMA: Suat Tel ÇIRAKLI: Raif Özbey DERE: Hüsnü Kaçar DİKENLİ: Mesut Yıldırım ELMACIK: İbrahim Ateş HİMMETLİ: Recep Atilla KALBURCU: Fatih Çakır KARAYAKUPLU: Sedat Karnıaçık KUTLUCA: Yakup Çakal NAİP: Cevdet Açıkgöz OSMANLI: Cemal Atilla SEVİNDİKLİ: İsmail Yaman SİPAHİLER: Şerif Ali Kaya ŞEMSETTİN: Benami Döner    
AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, köy temsilcilerini belirledi. 16 Köy’e Körfez İlçe Başkanlığı tarafından temsilciler atandı

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı, köy temsilcilerini belirledi. 16 Köy’e Körfez İlçe Başkanlığı tarafından temsilciler atandı
Sevindikli Köyü, Köy Konağında düzenlenen programa; AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Yusuf Eryarsoy, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu,  27. Dönem Milletvekili Aday Adayı Orhan Tuna, İlçe Başkan Yardımcıları ve teşkilat mensupları katılım sağladı.

CUMHURBAŞKANIMIZI TEMSİL EDİYORUZ
Ortamda bulunan partililere ve kalabalığa hitap eden AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt; “AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı olarak, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizin Körfez’de temsil edilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Her geçen gün giderek güçlenen teşkilatımızın üye sayısı artmakta, bu artış da ne kadar sitemli çalıştığımızı ortaya koymaktadır.  Biz de bu bağlamda birbirinden değerli ve bulundukları köy ve mahallelerde partimizi en iyi şekilde temsil edecek kişileri belirleyerek daha güçlü ve daha teşkilatlı bir yapı oluşturarak yolumuza devam ediyoruz. Mahalle ve köy temsilcilerimizi seçerek, vatandaşlarımızın bizlere daha rahat bir şekilde ulaşıp sıkıntılarını aktarabileceği bir sistem kurmuş oluyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

ALDIĞIMIZ GÜÇLE SEÇİMLERE HAZIRIZ
İlçe Başkanı Şener Söğüt sözlerine şu şekilde devam etti; “Körfez halkımızdan ve partimizin değerli üyelerinden aldığımız güçle 24 Haziran Genel Seçimlerine ve 2019 yılındaki seçimlere şimdiden hazır olduğumuzu vatandaşlarımıza duyurmaktan kıvanç ve onur duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN
AK Parti Körfez İlçe Bakanı Şener Söğüt, konuşmasının bitmesinin ardından köy temsilcilerinin atamasını gerçekleştirerek, sertifikalarını teslim etti. “Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Atanan Köy Temsilcileri;
ALİHOCALAR: Hayati Döner
BELEN: Muammer Yavuz
CUMA: Suat Tel
ÇIRAKLI: Raif Özbey
DERE: Hüsnü Kaçar
DİKENLİ: Mesut Yıldırım
ELMACIK: İbrahim Ateş
HİMMETLİ: Recep Atilla
KALBURCU: Fatih Çakır
KARAYAKUPLU: Sedat Karnıaçık
KUTLUCA: Yakup Çakal
NAİP: Cevdet Açıkgöz
OSMANLI: Cemal Atilla
SEVİNDİKLİ: İsmail Yaman
SİPAHİLER: Şerif Ali Kaya
ŞEMSETTİN: Benami Döner  


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.