Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AK Parti’nin başarısında sizlerin emeği büyük

GÜNDEM 09.11.2018 - 21:27, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2739+ kez okundu.
 

AK Parti’nin başarısında sizlerin emeği büyük

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetimini ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetimini ziyaret etti Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, eşi Bilge Baran ile birlikte AK Parti’nin önemli taşlarından biri olan AK Parti Körfez İlçe Kadın Kollarını haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçim süreciyle ilgili istişarelerde bulundu. BÜYÜK EMEĞİNİZ VAR Ziyaret esnasında konuşan Başkan İsmail Baran, “Körfez teşkilatımızın İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan hanım ve yönetimiyle göreve geldikleri günden itibaren uyum içinde çalışıyoruz. Onlar; nezaketleri ve hoşgörüleriyle Körfez’e değer katmaya, bizde elimizden geldiğince destek vermeye devam ediyoruz.  AK Parti’nin büyümesindeki en önemli aşamalardan bir tanesi kadın kollarının çok yoğun çalışması. Her seçimde kadın kolları üstün gayretiyle partimize destek vermiş üst sıralara çıkmasını, başarılar kazanmasını sağlamıştır” ifadelerine yer verdi.  AK KADINLAR TEŞEKKÜR ETTİ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ise, “Kıymetli Belediye Başkanımız ve değerli eşi bizleri hiçbir konuda yalnız bırakmıyor, desteklerini eksik etmiyorlar. Başkanımızın da belirttiği gibi Körfez kadın kolları olarak, belediye başkanımızla, belediyemizin tüm birimleriyle uyum içinde çalışıyoruz. Amacımız, ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin gelişmesini sağlamak. Yaptığımız çalışmalarla Körfez’i hep birlikte yükseltiyoruz. Belediye Başkanımız İsmail Baran’a şahsım ve yönetimim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” dedi.     
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetimini ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ve yönetimini ziyaret etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, eşi Bilge Baran ile birlikte AK Parti’nin önemli taşlarından biri olan AK Parti Körfez İlçe Kadın Kollarını haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında ziyaret etti. Yaklaşan yerel seçim süreciyle ilgili istişarelerde bulundu.
BÜYÜK EMEĞİNİZ VAR
Ziyaret esnasında konuşan Başkan İsmail Baran, “Körfez teşkilatımızın İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan hanım ve yönetimiyle göreve geldikleri günden itibaren uyum içinde çalışıyoruz. Onlar; nezaketleri ve hoşgörüleriyle Körfez’e değer katmaya, bizde elimizden geldiğince destek vermeye devam ediyoruz.  AK Parti’nin büyümesindeki en önemli aşamalardan bir tanesi kadın kollarının çok yoğun çalışması. Her seçimde kadın kolları üstün gayretiyle partimize destek vermiş üst sıralara çıkmasını, başarılar kazanmasını sağlamıştır” ifadelerine yer verdi. 
AK KADINLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu ise, “Kıymetli Belediye Başkanımız ve değerli eşi bizleri hiçbir konuda yalnız bırakmıyor, desteklerini eksik etmiyorlar. Başkanımızın da belirttiği gibi Körfez kadın kolları olarak, belediye başkanımızla, belediyemizin tüm birimleriyle uyum içinde çalışıyoruz. Amacımız, ülkemizin, ilimizin ve ilçemizin gelişmesini sağlamak. Yaptığımız çalışmalarla Körfez’i hep birlikte yükseltiyoruz. Belediye Başkanımız İsmail Baran’a şahsım ve yönetimim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin” dedi. 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.