Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AK Partili Perihan Tuç, partiden ihraç ediliyor

SİYASET 22.04.2019 - 22:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2301+ kez okundu.
 

AK Partili Perihan Tuç, partiden ihraç ediliyor

Körfez AK Parti ilçe yöneticisi Perihan Tuç dün Kemal Kılıçdaroğlu’na linç girişiminin ardından sosyal medya hesabında skandal paylaşımlara imza attı. Kılıçdaroğlu’na ‘mal’ diyen Tuç’un hakaret içeren paylaşımları tepki toplamıştı. Konuyla ilgili Tuç’un partisinden açıklama geldi

Körfez AKP İlçe Yöneticisi Perihan Tuç’un dün Kemal Kılıçdaroğlu’na linç girişiminin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımları tepki toplamıştı. Hacıosman Mahallesi eski muhtarı da olan Tuç, yaşanan olaylarla ilgili “Gece kurtla sürüye dalıp gündüz çobanla ağlamayacaksınız” yazılı bir fotoğraf paylaştı ve “HDP ile birlikte hareket edenleri cenazemizde istemiyoruz diyen şehit ailesine rağmen cenazeye katılan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren şehit yakınlarını hedefe almışlar. Olayın doğruluğu yanlışlığı ayrı ancak bir suçlu arıyorsanız HDP’ye kucak açan CHP’ye bakacaksınız” ifadelerini kullanmış, başka bir paylaşımında ise Kılıçdaroğlu’nun yüzünde bir şişlik olan fotoğrafın bulunduğu ve üzerinde “Cana geleceğine mala gelmiş” yazan bir gönderiyi paylaşmıştı. AKP Körfez İlçe Teşkilatından konuyla ilgili yapılan paylaşımın tasvip edilemeyeceği ve Tuç hakkında gerekli yasal işlem başlatılacağı duyuruldu. AKP Körfez İlçe Teşkilatınca yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı, Bahsi geçen konuyla ilgili parti sözcümüz Sn. Ömer ÇELİK gerekli açıklamayı yapmıştır. Parti sözcümüzün yapmış olduğu açıklamalara katılıyoruz. Paylaşımı yapan yöneticimiz hakkında gerekli işlem yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."  
Körfez AK Parti ilçe yöneticisi Perihan Tuç dün Kemal Kılıçdaroğlu’na linç girişiminin ardından sosyal medya hesabında skandal paylaşımlara imza attı. Kılıçdaroğlu’na ‘mal’ diyen Tuç’un hakaret içeren paylaşımları tepki toplamıştı. Konuyla ilgili Tuç’un partisinden açıklama geldi

Körfez AKP İlçe Yöneticisi Perihan Tuç’un dün Kemal Kılıçdaroğlu’na linç girişiminin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımları tepki toplamıştı. Hacıosman Mahallesi eski muhtarı da olan Tuç, yaşanan olaylarla ilgili “Gece kurtla sürüye dalıp gündüz çobanla ağlamayacaksınız” yazılı bir fotoğraf paylaştı ve “HDP ile birlikte hareket edenleri cenazemizde istemiyoruz diyen şehit ailesine rağmen cenazeye katılan Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren şehit yakınlarını hedefe almışlar. Olayın doğruluğu yanlışlığı ayrı ancak bir suçlu arıyorsanız HDP’ye kucak açan CHP’ye bakacaksınız” ifadelerini kullanmış, başka bir paylaşımında ise Kılıçdaroğlu’nun yüzünde bir şişlik olan fotoğrafın bulunduğu ve üzerinde “Cana geleceğine mala gelmiş” yazan bir gönderiyi paylaşmıştı.

AKP Körfez İlçe Teşkilatından konuyla ilgili yapılan paylaşımın tasvip edilemeyeceği ve Tuç hakkında gerekli yasal işlem başlatılacağı duyuruldu. AKP Körfez İlçe Teşkilatınca yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı,

Bahsi geçen konuyla ilgili parti sözcümüz Sn. Ömer ÇELİK gerekli açıklamayı yapmıştır. Parti sözcümüzün yapmış olduğu açıklamalara katılıyoruz. Paylaşımı yapan yöneticimiz hakkında gerekli işlem yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.