Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AK Partili Yılmaz’dan Çiftçi Kadınlara Ziyaret

SİYASET 19.10.2018 - 13:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2458+ kez okundu.
 

AK Partili Yılmaz’dan Çiftçi Kadınlara Ziyaret

Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, ilimizdeki kadın çiftçileri ziyaret edip, çiftçiler gününü kutladı.

Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, ilimizdeki kadın çiftçileri ziyaret edip, çiftçiler gününü kutladı. İl Kadın kolları başkanı Yılmaz ve yönetimi köy köy dolaşıp, kadın çiftçilerle sohbet etti.İlk ziyaretine Kocaeli Bağlıca köyünde ikamet eden Gönül Ertürk ile başladı.Kadınların meslek alanlarında daha fazla yer almasını destekleyen ve kadınların herzaman yanında olan Yılmaz ziyaretinde,’’Dünyadaki herşey kadınların eseridir.Ellerinin değdiği her şeyi güzelleştiren,ülkemizin kalkınmasına paha biçilmez katkı sağlayan çiftçi kadınlarımızın Dünya Kadın Çiftçiler gününü tekrar kutluyor,daha çok kadınımızı  çiftçilik ve diğer meslek alanlarında girişimci olarak görmeyi diliyorum.’’sözlerinde bulundu. Ak Parti İktidarında Kadınlarımız İş hayatında daha Fazla Yer Almaya Başladılar Ziyaretlerine Akmeşe Köyü’nde ikamet eden Çiftçi Nurten Akyüz ,Bayraktar Köy sakini çiftçi Nursemiz  Satılmış ile devam eden Yılmaz,’’Kadınlarımız için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar kararlı bir şekilde hayata geçmektedir.AK parti’nin iktidar olduğu günden bugüne kadar hükümetimiz; aile,toplum ve iş hayatında kadını görünür kılarak,kadınlarımızın her alanda  daha ileri düzeyde temsilini sağlamaya yönelik çalışmalarda bulundu.Kadınlarımız artık daha güçlü ve başarılılar…’’dedi.  
Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, ilimizdeki kadın çiftçileri ziyaret edip, çiftçiler gününü kutladı.

Ak Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, ilimizdeki kadın çiftçileri ziyaret edip, çiftçiler gününü kutladı.

İl Kadın kolları başkanı Yılmaz ve yönetimi köy köy dolaşıp, kadın çiftçilerle sohbet etti.İlk ziyaretine Kocaeli Bağlıca köyünde ikamet eden Gönül Ertürk ile başladı.Kadınların meslek alanlarında daha fazla yer almasını destekleyen ve kadınların herzaman yanında olan Yılmaz ziyaretinde,’’Dünyadaki herşey kadınların eseridir.Ellerinin değdiği her şeyi güzelleştiren,ülkemizin kalkınmasına paha biçilmez katkı sağlayan çiftçi kadınlarımızın Dünya Kadın Çiftçiler gününü tekrar kutluyor,daha çok kadınımızı  çiftçilik ve diğer meslek alanlarında girişimci olarak görmeyi diliyorum.’’sözlerinde bulundu.

Ak Parti İktidarında Kadınlarımız İş hayatında daha Fazla Yer Almaya Başladılar

Ziyaretlerine Akmeşe Köyü’nde ikamet eden Çiftçi Nurten Akyüz ,Bayraktar Köy sakini çiftçi Nursemiz  Satılmış ile devam eden Yılmaz,’’Kadınlarımız için yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar kararlı bir şekilde hayata geçmektedir.AK parti’nin iktidar olduğu günden bugüne kadar hükümetimiz; aile,toplum ve iş hayatında kadını görünür kılarak,kadınlarımızın her alanda  daha ileri düzeyde temsilini sağlamaya yönelik çalışmalarda bulundu.Kadınlarımız artık daha güçlü ve başarılılar…’’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.