Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Akademi Üniversite ile Eskişehir’i gezdiler

EĞİTİM 31.10.2018 - 16:03, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2601+ kez okundu.
 

Akademi Üniversite ile Eskişehir’i gezdiler

Akademi Üniversite Birimi tarafından üniversiteli öğrencilere yönelik Eskişehir gezisi düzenledi. Öğrenciler, Eskişehir’in tarihi mekânlarını gezerek, kültürel bir yolculuk yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde üniversite öğrencilerine yönelik hizmet veren Akademi Üniversite Birimi, Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören 92 öğrenciye Eskişehir gezisi düzenlendi. Tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen gezide gençler, Sazova Parkı, Odunpazarı Tarihi Evleri, Hayvanat Bahçesi, Minyatür Park, Masal Şatosu ve Kültür Park’ı gezdiler. Gençler, Eskişehir’in tarihi ve turistlik dokusunu yakından inceleme fırsatı buldular. GEZİLER DEVAM EDECEK Bu kapsamda Eskişehir ile başlayan kültür gezileri düzenli olarak her ay devam edecek. Üniversiteden gezi için Akademi Üniversiteye başvuran öğrenciler Çanakkale, Bolu, Bursa, Edirne, Bilecik, Ankara illerini gezecek. Sürekli olarak devam edecek olan gezilerde öğrenciler için Kasım ayında Karabük Safranbolu’ya gezi düzenlenecek.  
Akademi Üniversite Birimi tarafından üniversiteli öğrencilere yönelik Eskişehir gezisi düzenledi. Öğrenciler, Eskişehir’in tarihi mekânlarını gezerek, kültürel bir yolculuk yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde üniversite öğrencilerine yönelik hizmet veren Akademi Üniversite Birimi, Kocaeli Üniversitesi’nde öğrenim gören 92 öğrenciye Eskişehir gezisi düzenlendi. Tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen gezide gençler, Sazova Parkı, Odunpazarı Tarihi Evleri, Hayvanat Bahçesi, Minyatür Park, Masal Şatosu ve Kültür Park’ı gezdiler. Gençler, Eskişehir’in tarihi ve turistlik dokusunu yakından inceleme fırsatı buldular.

GEZİLER DEVAM EDECEK

Bu kapsamda Eskişehir ile başlayan kültür gezileri düzenli olarak her ay devam edecek. Üniversiteden gezi için Akademi Üniversiteye başvuran öğrenciler Çanakkale, Bolu, Bursa, Edirne, Bilecik, Ankara illerini gezecek. Sürekli olarak devam edecek olan gezilerde öğrenciler için Kasım ayında Karabük Safranbolu’ya gezi düzenlenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.