Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Akar’dan Muhtarlara Tebrik Telefonu

SİYASET 10.05.2019 - 00:51, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1722+ kez okundu.
 

Akar’dan Muhtarlara Tebrik Telefonu

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar 31 Mart yerel seçimler sonrası ilimizde seçilerek görevlerine başlayan muhtarları tek tek telefonla arayarak tebrik ediyor.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar 31 Mart yerel seçimler sonrası ilimizde seçilerek görevlerine başlayan muhtarları tek tek telefonla arayarak tebrik ediyor. 31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 1 aylık zaman geçmesine rağmen Türkiye hala yerel seçimleri konuşmaya devam ediyor. Nisan ayında İstanbul seçimleri itirazlarında aktif görev alan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, YSK kararı sonrası kentimizde seçilen Muhtarları telefonla arayarak tebrik ediyor. VATANDAŞ İLK OLARAK SİZLERİN KAPISINI ÇALIŞYOR Akar, vatandaşların ilk kapısını çaldığı kişilerin Muhtarlıklar olduğunu belirterek şunları söyledi; ‘Kentimizde 472 Muhtarımız var, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde milletimizin takdiri ile 5 yıllık bir görevi teslim aldılar.  Yerel yönetimlerin ilk basamağı olan Muhtarlık ve Muhtarlarımız vatandaşlarımızın ilk kapısını çaldığı ve sorunlarını ilettiği bir makam olarak ayrı bir öneme sahiptir. Bulundukları köyün ve mahallenin kanaat önderleri olarak, yurttaşlarımıza ilk elden dokunan Muhtarlarımızla birlikte çalışacağız. Muhtarlık kurumunun güçlü olduğu bir Türkiye’de, demokrasinin de güçleneceğini, kökleşeceğini biliyorum.’ dedi. BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ CHP olarak Parlemento da Muhtarların sesi olduklarını belirten CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, bugüne kadar vermiş oldukları Kanun Teklifleri ile birlikte Muhtarların bir çok sorununu gündeme getirdiklerini ve çözülmesini sağladıklarını ( Maaş ve SGK primi) önümüzdeki süreçte de yine Muhtarlarla beraber çalışacaklarını söyledi.
CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar 31 Mart yerel seçimler sonrası ilimizde seçilerek görevlerine başlayan muhtarları tek tek telefonla arayarak tebrik ediyor.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar 31 Mart yerel seçimler sonrası ilimizde seçilerek görevlerine başlayan muhtarları tek tek telefonla arayarak tebrik ediyor.

31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 1 aylık zaman geçmesine rağmen Türkiye hala yerel seçimleri konuşmaya devam ediyor. Nisan ayında İstanbul seçimleri itirazlarında aktif görev alan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, YSK kararı sonrası kentimizde seçilen Muhtarları telefonla arayarak tebrik ediyor.

VATANDAŞ İLK OLARAK SİZLERİN KAPISINI ÇALIŞYOR

Akar, vatandaşların ilk kapısını çaldığı kişilerin Muhtarlıklar olduğunu belirterek şunları söyledi; ‘Kentimizde 472 Muhtarımız var, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde milletimizin takdiri ile 5 yıllık bir görevi teslim aldılar.  Yerel yönetimlerin ilk basamağı olan Muhtarlık ve Muhtarlarımız vatandaşlarımızın ilk kapısını çaldığı ve sorunlarını ilettiği bir makam olarak ayrı bir öneme sahiptir. Bulundukları köyün ve mahallenin kanaat önderleri olarak, yurttaşlarımıza ilk elden dokunan Muhtarlarımızla birlikte çalışacağız. Muhtarlık kurumunun güçlü olduğu bir Türkiye’de, demokrasinin de güçleneceğini, kökleşeceğini biliyorum.’ dedi.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

CHP olarak Parlemento da Muhtarların sesi olduklarını belirten CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, bugüne kadar vermiş oldukları Kanun Teklifleri ile birlikte Muhtarların bir çok sorununu gündeme getirdiklerini ve çözülmesini sağladıklarını ( Maaş ve SGK primi) önümüzdeki süreçte de yine Muhtarlarla beraber çalışacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.