Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AKP'de 49 il yöneticisi İSTİFA ETTİ!

SİYASET 04.05.2019 - 16:01, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2742+ kez okundu.
 

AKP'de 49 il yöneticisi İSTİFA ETTİ!

Eski İl Başkanı Abdullah Eryarsoy'un ardından AKP Kocaeli İl Yönetimi de istifa etti.

Abdullah Eryarsoy, AKP Kocaeli İl Başkanlığı görevinden dün istifa etti. İstifa sonrasında AKP Genel Merkezi, İl Başkanı arayışına girdi. Genel Merkez bugün AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse’yi Kocaeli'ye gönderdi. FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPILDI Bugün saat 13.00’da il binasında ilçe başkanları ile bir araya geldi. Köse, ilçe başkanları ile istişare edip il başkanının bir an önce belirlenebilmesi için fikir alış verişinde bulundu. İL YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ! Toplantı sonucunda 49 kişilik AKP Kocaeli İl Yönetimi kendi rızasıyla istifa etti. Öte yandan toplantıya ara verilirken AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse, istifa eden il yöneticileriyle birebir görüşme gerçekleştiriyor. İstifa eden yönetim 25 Şubat 2018 tarihinde göreve başlamıştı.
Eski İl Başkanı Abdullah Eryarsoy'un ardından AKP Kocaeli İl Yönetimi de istifa etti.

Abdullah Eryarsoy, AKP Kocaeli İl Başkanlığı görevinden dün istifa etti. İstifa sonrasında AKP Genel Merkezi, İl Başkanı arayışına girdi. Genel Merkez bugün AKP Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse’yi Kocaeli'ye gönderdi.

FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPILDI

Bugün saat 13.00’da il binasında ilçe başkanları ile bir araya geldi. Köse, ilçe başkanları ile istişare edip il başkanının bir an önce belirlenebilmesi için fikir alış verişinde bulundu.

İL YÖNETİMİ İSTİFA ETTİ!

Toplantı sonucunda 49 kişilik AKP Kocaeli İl Yönetimi kendi rızasıyla istifa etti. Öte yandan toplantıya ara verilirken AKP Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mustafa Köse, istifa eden il yöneticileriyle birebir görüşme gerçekleştiriyor. İstifa eden yönetim 25 Şubat 2018 tarihinde göreve başlamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.