Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AKP’de başvuru sayısı 15’e çıktı

SİYASET 08.11.2018 - 14:13, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2729+ kez okundu.
 

AKP’de başvuru sayısı 15’e çıktı

AKP’de belediye başkan aday adaylığı için resmi başvuru sayısı 15’e ulaştı.

AKP'de belediye başkan aday adaylığı heyecanı devam ediyor. AKP'den belediye başkan adayı olmak isteyenler için aday adaylığı başvuruları 5 Kasım'da başlamıştı. 4 gün içerisinde AKP İl Başkanlığı'na yapılan resmi başvuru sayısı 15’e ulaştı RESMİ BAŞVURULARINI YAPTILAR Derince Belediye başkan aday adaylığı için Necdet Deniz, Rıza Yıldız, Dilovası Belediye başkan aday adaylığı için Orhan Çarıkçı, Enver Yıldırım, İsmail Ünal. Gölcük Belediye başkan aday adaylığı için Ekrem Aktuğ, Körfez Belediye başkan aday adaylığı için Caner Göçmez, Melek Çelik, Nihat Tekgümüş, Musa Yılmaz, Karamürsel Belediye başkan aday adaylığı için Fevzi Utaş, Kartepe Belediye başkan aday adaylığı için Murat Yıldız, Gebze Belediye başkan aday adaylığı için Adnan Malkoç, İlyas Aydıner, Darıca Belediye Başkan aday adaylığı için Zeynep Yalçın resmi başvurusunu yaptı.
AKP’de belediye başkan aday adaylığı için resmi başvuru sayısı 15’e ulaştı.

AKP'de belediye başkan aday adaylığı heyecanı devam ediyor. AKP'den belediye başkan adayı olmak isteyenler için aday adaylığı başvuruları 5 Kasım'da başlamıştı. 4 gün içerisinde AKP İl Başkanlığı'na yapılan resmi başvuru sayısı 15’e ulaştı

RESMİ BAŞVURULARINI YAPTILAR

Derince Belediye başkan aday adaylığı için Necdet Deniz, Rıza Yıldız, Dilovası Belediye başkan aday adaylığı için Orhan Çarıkçı, Enver Yıldırım, İsmail Ünal. Gölcük Belediye başkan aday adaylığı için Ekrem Aktuğ, Körfez Belediye başkan aday adaylığı için Caner Göçmez, Melek Çelik, Nihat Tekgümüş, Musa Yılmaz, Karamürsel Belediye başkan aday adaylığı için Fevzi Utaş, Kartepe Belediye başkan aday adaylığı için Murat Yıldız, Gebze Belediye başkan aday adaylığı için Adnan Malkoç, İlyas Aydıner, Darıca Belediye Başkan aday adaylığı için Zeynep Yalçın resmi başvurusunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.