Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

AKP milletvekili aday adayı İYİ Parti'ye katıldı

SİYASET 08.10.2020 - 11:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2138+ kez okundu.
 

AKP milletvekili aday adayı İYİ Parti'ye katıldı

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı dün akşam hareketli ve coşkulu bir katılım töreni düzenledi.

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı dün akşam hareketli ve coşkulu bir katılım töreni düzenledi. 2010-2013 yılları arasında AKP İlçe Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanlığı yapan, 2018 yılındaki Genel seçimde AKP milletvekili aday adayı olan ve bu yıl Mayıs ayında AKP İl Kadın Kolları Başkanlığı'na aday olan İzmit'in tanınmış ve aktif iş kadınlarından İlknur Çeliker İYİ Parti'ye katıldı. "İYİ PARTİ'YE KATKI SAĞLAYACAKTIR" İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ile ilçe binasında bir araya gelen İlknur Çeliker "İYİ Parti'ye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu, aktif çalışarak bir çok projeyle İYİ Parti'ye katkı saylayacağına inandığını" dile getirdi. İlknur Çeliker'in yanısıra Emine Karabudak, Pelin Erkal, Bircan Kurucu ve EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin aktif üyelerinden Tekin Aydın'da İYİ Parti saflarına katıldı. "DAHA DA GÜÇLENDİK" Yeni üyeleri İlçe yöneticileriyle tanıştırıp rozetlerini takan Başkan Pelin Coştur Filiz, yaptığı konuşmada "Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla daha da güçlendik. Birlikte çok güzel işler başaracağız. İYİ'lik hareketini İzmit'in her yanına taşıyacağız. İktidar yolunda aktif kadınlar kadar EYT mağdurları da bizim için son derece önemli. Yeni üyelerimizin aramıza katılmasındaki emeklerinden dolayı İlçe yöneticilerimiz Nihal Kupşi, Tevfik Çetinkaya ve tüm İzmit İYİ ailesine teşekkür ediyorum" dedi.
İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı dün akşam hareketli ve coşkulu bir katılım töreni düzenledi.

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı dün akşam hareketli ve coşkulu bir katılım töreni düzenledi.

2010-2013 yılları arasında AKP İlçe Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanlığı yapan, 2018 yılındaki Genel seçimde AKP milletvekili aday adayı olan ve bu yıl Mayıs ayında AKP İl Kadın Kolları Başkanlığı'na aday olan İzmit'in tanınmış ve aktif iş kadınlarından İlknur Çeliker İYİ Parti'ye katıldı.

"İYİ PARTİ'YE KATKI SAĞLAYACAKTIR"

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ile ilçe binasında bir araya gelen İlknur Çeliker "İYİ Parti'ye katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu, aktif çalışarak bir çok projeyle İYİ Parti'ye katkı saylayacağına inandığını" dile getirdi. İlknur Çeliker'in yanısıra Emine Karabudak, Pelin Erkal, Bircan Kurucu ve EYT Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin aktif üyelerinden Tekin Aydın'da İYİ Parti saflarına katıldı.

"DAHA DA GÜÇLENDİK"

Yeni üyeleri İlçe yöneticileriyle tanıştırıp rozetlerini takan Başkan Pelin Coştur Filiz, yaptığı konuşmada "Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla daha da güçlendik. Birlikte çok güzel işler başaracağız. İYİ'lik hareketini İzmit'in her yanına taşıyacağız. İktidar yolunda aktif kadınlar kadar EYT mağdurları da bizim için son derece önemli. Yeni üyelerimizin aramıza katılmasındaki emeklerinden dolayı İlçe yöneticilerimiz Nihal Kupşi, Tevfik Çetinkaya ve tüm İzmit İYİ ailesine teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.