Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Alemdar Caddesi ışıl ışıl oldu

GÜNDEM 15.09.2020 - 12:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2108+ kez okundu.
 

Alemdar Caddesi ışıl ışıl oldu

Alemdar Caddesi'ndeki altyapı ve üstyapı çalışmalarını erkenden tamamlayan Büyükşehir, kaldırımları yenilerken yerleştirdiği modern aydınlatma direkleriyle de caddeyi ışıl ışıl yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatlarıyla İzmit ilçe Alemdar Caddesi’nin alt yapı ve üst yapı çalışmaları vaktinden çok önce tamamlanmıştı. Caddenin çehresini değiştiren çalışmalar sonunda kaldırımlar yenilenirken monte edilen yeni ve modern aydınlatma direkleri de caddeyi ışıl ışıl bir görüntüye kavuşturdu. 2 vardiyalı sistemle gece gündüz hafta sonu demeden alt yapı çalışmalarını hızla tamamlayan Büyükşehir, Alemdar Caddesi’nin üst yapısını da değiştirerek hem vatandaşların hem de esnafın konforunu artırdı.   GECESİ AYRI GÜNDÜZÜ AYRI GÜZELLEŞTİ Alemdar Caddesi’nin problemlerini gidererek altyapı sorununu kökten çözen İSU ekiplerinden sonra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler üst yapı için kolları sıvadı. Çalışmalar kapsamında caddede, baskı beton kaldırım imalatı yapıldı. Ayrıca Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü de yol boyunca caddeyi aydınlatacak direkleri yerleştirdi. Gecesi ayrı gündüzü ayrı güzelleşen caddeyi gören esnaf ve vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.   “YAPILAN TÜM İŞLER ÖNCESİNDE ESNAFTAN GÖRÜŞ ALINDI” 25 yıldır İzmit Alemdar Caddesi’nde esnaf olduğunu belirten Haluk Banabak, “Çalışmalar başlamadan önce Başkanımız Tahir Büyükakın bize buranın çok kısa sürede biteceğini söyledi. Burada esnaf olarak hepimiz kendisi ile görüştük. Geceli gündüzlü çalışılarak buradaki çalışmalar söylenen zamandan da erken bitirildi. Verilen sözün tutulduğu için Tahir Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Buradaki aydınlatma direklerinin yapılmasından önce bize de danışılması ayrı bir onur oldu. Yapılan tüm işler öncesinde esnaftan görüş alındı” şeklinde konuştu. “HER ŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ” Caddedeki esnafın yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Umut Mazlum Aslanlı, “Çalışmalar sırasında biraz toz duman oldu ama gerçekten sonu güzel oldu. Özellikle ışıklandırma sistemini çok sevdik. Her şey için çok teşekkür ederiz” dedi.
Alemdar Caddesi'ndeki altyapı ve üstyapı çalışmalarını erkenden tamamlayan Büyükşehir, kaldırımları yenilerken yerleştirdiği modern aydınlatma direkleriyle de caddeyi ışıl ışıl yaptı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın talimatlarıyla İzmit ilçe Alemdar Caddesi’nin alt yapı ve üst yapı çalışmaları vaktinden çok önce tamamlanmıştı. Caddenin çehresini değiştiren çalışmalar sonunda kaldırımlar yenilenirken monte edilen yeni ve modern aydınlatma direkleri de caddeyi ışıl ışıl bir görüntüye kavuşturdu. 2 vardiyalı sistemle gece gündüz hafta sonu demeden alt yapı çalışmalarını hızla tamamlayan Büyükşehir, Alemdar Caddesi’nin üst yapısını da değiştirerek hem vatandaşların hem de esnafın konforunu artırdı.

 

GECESİ AYRI GÜNDÜZÜ AYRI GÜZELLEŞTİ

Alemdar Caddesi’nin problemlerini gidererek altyapı sorununu kökten çözen İSU ekiplerinden sonra Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler üst yapı için kolları sıvadı. Çalışmalar kapsamında caddede, baskı beton kaldırım imalatı yapıldı. Ayrıca Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı Enerji, Aydınlatma ve Mekanik İşler Şube Müdürlüğü de yol boyunca caddeyi aydınlatacak direkleri yerleştirdi. Gecesi ayrı gündüzü ayrı güzelleşen caddeyi gören esnaf ve vatandaşlar ise yapılan çalışmalardan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

“YAPILAN TÜM İŞLER ÖNCESİNDE ESNAFTAN GÖRÜŞ ALINDI”

25 yıldır İzmit Alemdar Caddesi’nde esnaf olduğunu belirten Haluk Banabak, “Çalışmalar başlamadan önce Başkanımız Tahir Büyükakın bize buranın çok kısa sürede biteceğini söyledi. Burada esnaf olarak hepimiz kendisi ile görüştük. Geceli gündüzlü çalışılarak buradaki çalışmalar söylenen zamandan da erken bitirildi. Verilen sözün tutulduğu için Tahir Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Buradaki aydınlatma direklerinin yapılmasından önce bize de danışılması ayrı bir onur oldu. Yapılan tüm işler öncesinde esnaftan görüş alındı” şeklinde konuştu.

“HER ŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ”

Caddedeki esnafın yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Umut Mazlum Aslanlı, “Çalışmalar sırasında biraz toz duman oldu ama gerçekten sonu güzel oldu. Özellikle ışıklandırma sistemini çok sevdik. Her şey için çok teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.