Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Ali Haydar Bulut, İSU müteahhitini Derince'den kovdu!

GÜNDEM 05.09.2018 - 13:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1671+ kez okundu.
 

Ali Haydar Bulut, İSU müteahhitini Derince'den kovdu!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçedeki altyapı çalışmalarının yavaş ilerlemesinden dolayı daha önce uyarılarda bulunduğu İSU’nun müteahhit firmasını ilçeden kovdu. Derince halkının mağdur edilmesine daha fazla tahammül edemediklerini vurgulayan Başkan Bulut, İSU ile birlikte yeni ve daha hızlı bir planlama ile çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte Derince genelinde gerçekleştirdiği 200 milyonluk yatırım kapsamında ilçedeki çalışmalar devam ediyor. Başkan Bulut, Çenedağ ve Sırrıpaşa mahallelerinde yoğunlaşan altyapı çalışmalarının yavaş ilerlemesinden dolayı daha önce İSU yetkilileri ve müteahhit firmayı uyarmıştı. Bilindiği gibi Başkan Bulut, müteahhitten altyapı çalışmalarının bayrama kadar biteceğinin sözünü almıştı. Ancak İSU müteahhidi bu sözünü yerine getirmeyip çalışmaları da istenen düzeyde hızlandıramayınca Başkan Bulut, gerekli adımı attı. Önceki gün İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, mahalle muhtarları ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Başkan Bulut, bu toplantıda İSU müteahhidini ilçeden kovduğunu açıkladı. BÜTÜN TEPKİLERİ GÖZE ALARAK Önemli bir altyapı ve üstyapı hamlesi başlattıklarını belirten Başkan Bulut, “Altyapı cesaret işidir. Her belediye başkanı kolay kolay altyapı çalışmasına girmeye cesaret edemez. Çünkü altyapı demek yazın toz, toprak, kışın yağmur, çamur demektir. Bundan dolayı gelebilecek bütün tepkileri göze alarak halkımızın sağlıklı ve konforlu bir yaşam sürdürmeleri için önemli bir adım attık. Derince’nin geleceğini kurtaracak olan altyapı çalışmalarına halkımızdan güç alarak başladık. Çalışmanın başladığı ilk günden beri vatandaşımızdan gelen hiçbir şikayeti göz ardı etmedik. Karşılaştığımız her sıkıntıda İSU yetkililerini ve müteahhit firmayı uyardık.
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ilçedeki altyapı çalışmalarının yavaş ilerlemesinden dolayı daha önce uyarılarda bulunduğu İSU’nun müteahhit firmasını ilçeden kovdu. Derince halkının mağdur edilmesine daha fazla tahammül edemediklerini vurgulayan Başkan Bulut, İSU ile birlikte yeni ve daha hızlı bir planlama ile çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Derince Belediyesi’nin Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU ile birlikte Derince genelinde gerçekleştirdiği 200 milyonluk yatırım kapsamında ilçedeki çalışmalar devam ediyor. Başkan Bulut, Çenedağ ve Sırrıpaşa mahallelerinde yoğunlaşan altyapı çalışmalarının yavaş ilerlemesinden dolayı daha önce İSU yetkilileri ve müteahhit firmayı uyarmıştı. Bilindiği gibi Başkan Bulut, müteahhitten altyapı çalışmalarının bayrama kadar biteceğinin sözünü almıştı. Ancak İSU müteahhidi bu sözünü yerine getirmeyip çalışmaları da istenen düzeyde hızlandıramayınca Başkan Bulut, gerekli adımı attı. Önceki gün İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, mahalle muhtarları ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Başkan Bulut, bu toplantıda İSU müteahhidini ilçeden kovduğunu açıkladı.

BÜTÜN TEPKİLERİ GÖZE ALARAK

Önemli bir altyapı ve üstyapı hamlesi başlattıklarını belirten Başkan Bulut, “Altyapı cesaret işidir. Her belediye başkanı kolay kolay altyapı çalışmasına girmeye cesaret edemez. Çünkü altyapı demek yazın toz, toprak, kışın yağmur, çamur demektir. Bundan dolayı gelebilecek bütün tepkileri göze alarak halkımızın sağlıklı ve konforlu bir yaşam sürdürmeleri için önemli bir adım attık. Derince’nin geleceğini kurtaracak olan altyapı çalışmalarına halkımızdan güç alarak başladık. Çalışmanın başladığı ilk günden beri vatandaşımızdan gelen hiçbir şikayeti göz ardı etmedik. Karşılaştığımız her sıkıntıda İSU yetkililerini ve müteahhit firmayı uyardık.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.