Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Amasyalılar Cami Bölgeye Kazandırılıyor

GÜNDEM 04.02.2019 - 17:00, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2342+ kez okundu.
 

Amasyalılar Cami Bölgeye Kazandırılıyor

Körfez Belediyesi, ‘Amasyalılar Mahallesi’ olarak da bilinen Hacı Osman Mahallesi’nde TEM otoyolu üstünde yapımına başladığı cami inşaatı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalar Hızla Devam Ediyor Körfez Belediyesi tarafından ‘Amasyalılar Mahallesi’ olarak da bilinen Hacı Osman Mahallesi’nde otobanın üst kısmında kalan bölgede yer alan cami inşaatı hızla devam ediyor. Ekipler camii yapım işinde mantolama imalat ve seramik imalat çalışmalarını tamamlıyor. Yatırımların hızla devam ettiği Körfez’de halkın ihtiyaçlarına göre çeşitli projeler hayata geçiriliyor. 150 KİŞİ KAPASİTELİ Geleneksel mimariye uygun olarak inşa edilen cami 150 kişi kapasiteli olacak. Gerek konumu, gerekse mimarisiyle güzel bir görüntü oluşturacak olan Amasyalılar Caminin inşasından bölge halkı oldukça memnun.   
Körfez Belediyesi, ‘Amasyalılar Mahallesi’ olarak da bilinen Hacı Osman Mahallesi’nde TEM otoyolu üstünde yapımına başladığı cami inşaatı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

Körfez Belediyesi tarafından ‘Amasyalılar Mahallesi’ olarak da bilinen Hacı Osman Mahallesi’nde otobanın üst kısmında kalan bölgede yer alan cami inşaatı hızla devam ediyor. Ekipler camii yapım işinde mantolama imalat ve seramik imalat çalışmalarını tamamlıyor. Yatırımların hızla devam ettiği Körfez’de halkın ihtiyaçlarına göre çeşitli projeler hayata geçiriliyor.

150 KİŞİ KAPASİTELİ

Geleneksel mimariye uygun olarak inşa edilen cami 150 kişi kapasiteli olacak. Gerek konumu, gerekse mimarisiyle güzel bir görüntü oluşturacak olan Amasyalılar Caminin inşasından bölge halkı oldukça memnun. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.