Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Anayollar 7/24 temizleniyor

GÜNDEM 12.10.2018 - 23:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2299+ kez okundu.
 

Anayollar 7/24 temizleniyor

Büyükşehir Belediyesine ait süpürge araçları, il genelindeki anayolları 7 gün 24 saat temizliyor

  Yeşile, doğaya ve temizliğe önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bünyesinde çalışan 14 adet süpürge aracı, şehir genelindeki anayolları temizliyor. Çalışmalar 7 gün 24 saat devam ediyor. BÜYÜK BULVARLAR VE YÜRÜYÜŞ YOLLARI DA TEMİZLENİYOR Çalışmaları kapsamında süpürge araçlar ile büyük bulvarlarda temizleme yapılıyor. 2 adet küçük temizleme aracıyla da büyük araçların giremediği yürüyüş yolları ve parklar temizleniyor. Ekiplerin özverili bir şekilde devam ettirdikleri çalışmalar, tüm ilçelerde yapılıyor. Yapılan çalışmalarla anayollarda temiz tutularak, sağlık bir çevrenin oluşması sağlanıyor. SÜPÜRGE ARAÇLARI BİRÇOK ÖZELLİĞE SAHİP Şehrin temizlenmesinde kullanılan süpürge araçlarının birçok özelliği bulunuyor. Süpürge araçları yağmur sonrasında oluşan su birikintilerini çekiyor. Araçlar drenaj, logar ve logar içi temizlik yapabiliyor. Ayrıca büyük araçlar 7 buçuk metreküp hazneye sahip iken küçük araçlar 2 metreküp çöp toplayabiliyor. ​
Büyükşehir Belediyesine ait süpürge araçları, il genelindeki anayolları 7 gün 24 saat temizliyor

 

Yeşile, doğaya ve temizliğe önem veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, il genelindeki çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bünyesinde çalışan 14 adet süpürge aracı, şehir genelindeki anayolları temizliyor. Çalışmalar 7 gün 24 saat devam ediyor.

BÜYÜK BULVARLAR VE YÜRÜYÜŞ YOLLARI DA TEMİZLENİYOR

Çalışmaları kapsamında süpürge araçlar ile büyük bulvarlarda temizleme yapılıyor. 2 adet küçük temizleme aracıyla da büyük araçların giremediği yürüyüş yolları ve parklar temizleniyor. Ekiplerin özverili bir şekilde devam ettirdikleri çalışmalar, tüm ilçelerde yapılıyor. Yapılan çalışmalarla anayollarda temiz tutularak, sağlık bir çevrenin oluşması sağlanıyor.

SÜPÜRGE ARAÇLARI BİRÇOK ÖZELLİĞE SAHİP

Şehrin temizlenmesinde kullanılan süpürge araçlarının birçok özelliği bulunuyor. Süpürge araçları yağmur sonrasında oluşan su birikintilerini çekiyor. Araçlar drenaj, logar ve logar içi temizlik yapabiliyor. Ayrıca büyük araçlar 7 buçuk metreküp hazneye sahip iken küçük araçlar 2 metreküp çöp toplayabiliyor. ​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.