">
Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aracın tabanından bakın ne çıktı

ASAYİŞ 27.02.2021 - 17:19, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2624+ kez okundu.
 

Aracın tabanından bakın ne çıktı

Derince'de polisin durdurduğu panelvan minibüste yapılan aramada aracın tabanına gizlenen 7 bin 600 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.  Kocaeli’de kaçakçılığın men ve takibine yönelik olarak çalışmalar sürüyor. Derince TEM Otoyolu İstanbul istikametinde rutin kontroller sırasında bir kamyonet durduruldu. Kamyonetin içerisinde yapılan arama sırasında aracın taban kısmında zulalanmış biçimde üzerlerinde TAPDK bandrolü bulunmayan 7 bin 600 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.  

Derince'de polisin durdurduğu panelvan minibüste yapılan aramada aracın tabanına gizlenen 7 bin 600 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi. 

Kocaeli’de kaçakçılığın men ve takibine yönelik olarak çalışmalar sürüyor. Derince TEM Otoyolu İstanbul istikametinde rutin kontroller sırasında bir kamyonet durduruldu. Kamyonetin içerisinde yapılan arama sırasında aracın taban kısmında zulalanmış biçimde üzerlerinde TAPDK bandrolü bulunmayan 7 bin 600 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şahıs hakkında adli işlem yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.