Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Artvinli’den Hürriyet’e tam destek

SİYASET 14.03.2019 - 22:24, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2633+ kez okundu.
 

Artvinli’den Hürriyet’e tam destek

DYP eski Kocaeli Milletvekili İbrahim Artvinli ve demokrat tabandan gelen arkadaşları Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet’e tam destek.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün DYP eski Kocaeli Milletvekili Halil İbrahim Artvinli ve Demokrat Parti eski MKK Üyesi Ahmet Aydın ile demokrat tabandan gelen ekip arkadaşları Mehmet Aysal, Kadir Sarı, Mustafa Aka, Rasim Karatay, Turgay Seyis, Cemalettin Burgucu, Sinan Baydar, Nusret Yaman, Sinan Minareci, Nazmi Ertuğral, Musa Öğüç, Kadir Ataman, Mustafa Aydın, Recep Pehlivan ile Mitza Kafe'de bir araya geldi. Belediye başkan adayı Hürriyet’e CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar da eşlik etti. HERŞEY İZMİT İÇİN DYP eski Kocaeli Milletvekili İbrahim Artvinli, Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, seçimlerde kendisine tam destek vereceklerini açıkladı. Belediye başkanı adayı Hürriyet ise yorulmak bilmeden İzmit için çalıştıklarını ifade ederek İbrahim Artvinli ve arkadaşlarına kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.      
DYP eski Kocaeli Milletvekili İbrahim Artvinli ve demokrat tabandan gelen arkadaşları Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet’e tam destek.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün DYP eski Kocaeli Milletvekili Halil İbrahim Artvinli ve Demokrat Parti eski MKK Üyesi Ahmet Aydın ile demokrat tabandan gelen ekip arkadaşları Mehmet Aysal, Kadir Sarı, Mustafa Aka, Rasim Karatay, Turgay Seyis, Cemalettin Burgucu, Sinan Baydar, Nusret Yaman, Sinan Minareci, Nazmi Ertuğral, Musa Öğüç, Kadir Ataman, Mustafa Aydın, Recep Pehlivan ile Mitza Kafe'de bir araya geldi. Belediye başkan adayı Hürriyet’e CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar da eşlik etti.

HERŞEY İZMİT İÇİN

DYP eski Kocaeli Milletvekili İbrahim Artvinli, Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet’e seçim çalışmalarında başarılar dileyerek, seçimlerde kendisine tam destek vereceklerini açıkladı. Belediye başkanı adayı Hürriyet ise yorulmak bilmeden İzmit için çalıştıklarını ifade ederek İbrahim Artvinli ve arkadaşlarına kendisine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.  

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.