Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Atatürk Müzesine Ziyaretçi Akını

GÜNDEM 02.11.2019 - 00:32, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1538+ kez okundu.
 

Atatürk Müzesine Ziyaretçi Akını

İzmit Belediyesi tarafından Atatürk ve Cumhuriyet ruhunu yaşatmak amacıyla şehre getirilen dünyanın en büyük Atatürk Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor.

İzmit Belediyesi tarafından Atatürk ve Cumhuriyet ruhunu yaşatmak amacıyla şehre getirilen dünyanın en büyük Atatürk Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor.   Açıldığı gün olan 28 Ekim Pazartesi müzeyi 5 bin kişi ziyaret etmiş olup, bu gün itibariyle ziyaretçi sayısı 7 bin yüze ulaşmıştır. Sadece Kocaeli’nden değil;  çevre illerdeki vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği müzeye gencinden yaşlısına, engellisine kadar tüm vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Atatürk’e ait 150 obje ve 300 adet tablo ve fotoğrafın yer aldığı müzeyi açıldığı gün 5 bin kişi ziyaret ederken,  bugün itibariyle ziyaretçi sayısı 7 bin yüze ulaştı. Uzman araştırmacılar tarafından gezdirilen müzede Atatürk’e ait eşyalar, ziyaretçilere duygusal anlar yaşatırken, gururu ve hüznü bir arada yaşatıyor. KOŞARAK GELDİK Şehre getirilen bu anlamlı sergi ile kendilerine Atatürk’ü bu kadar yakından tanıma, hme imkânı tanıdığı için başta İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden ziyaretçiler “   “Atatürk İzmit’te” sergisinin şehrimize geldiğini duyduğumuzda bu sergiyi görmeliyiz diyerek koşarak geldik.   Gerecekten emek verilen ve paha biçilmez bir sergi olmuş. Çocuklarımız burada Atatürk’ü daha özeliyle tanırken, o döneme tanıklık edenler ise zamanda yolculuğa çıkıyor” diyerek duygularını ifade ettiler.    
İzmit Belediyesi tarafından Atatürk ve Cumhuriyet ruhunu yaşatmak amacıyla şehre getirilen dünyanın en büyük Atatürk Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor.

İzmit Belediyesi tarafından Atatürk ve Cumhuriyet ruhunu yaşatmak amacıyla şehre getirilen dünyanın en büyük Atatürk Müzesi ziyaretçi akınına uğruyor.   Açıldığı gün olan 28 Ekim Pazartesi müzeyi 5 bin kişi ziyaret etmiş olup, bu gün itibariyle ziyaretçi sayısı 7 bin yüze ulaşmıştır.

Sadece Kocaeli’nden değil;  çevre illerdeki vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği müzeye gencinden yaşlısına, engellisine kadar tüm vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Atatürk’e ait 150 obje ve 300 adet tablo ve fotoğrafın yer aldığı müzeyi açıldığı gün 5 bin kişi ziyaret ederken,  bugün itibariyle ziyaretçi sayısı 7 bin yüze ulaştı. Uzman araştırmacılar tarafından gezdirilen müzede Atatürk’e ait eşyalar, ziyaretçilere duygusal anlar yaşatırken, gururu ve hüznü bir arada yaşatıyor.

KOŞARAK GELDİK

Şehre getirilen bu anlamlı sergi ile kendilerine Atatürk’ü bu kadar yakından tanıma, hme imkânı tanıdığı için başta İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden ziyaretçiler “   “Atatürk İzmit’te” sergisinin şehrimize geldiğini duyduğumuzda bu sergiyi görmeliyiz diyerek koşarak geldik.   Gerecekten emek verilen ve paha biçilmez bir sergi olmuş. Çocuklarımız burada Atatürk’ü daha özeliyle tanırken, o döneme tanıklık edenler ise zamanda yolculuğa çıkıyor” diyerek duygularını ifade ettiler.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.