Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aydın Ünlü, seçim oranını verdi: yüzde 57 alacağız

SİYASET 11.12.2018 - 16:16, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2237+ kez okundu.
 

Aydın Ünlü, seçim oranını verdi: yüzde 57 alacağız

Yerel seçimler için Kocaeli’de 80 günde devr-i aleme hazırlandıklarını söyleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “7 Ocak - 25 Mart arasında Kocaeli’de tüm seçmene kendimizi tanıtacağız. İttifak olarak da Kocaeli’de yüzde 57 oy alacağız” dedi.

Yerel seçimler için Kocaeli’de 80 günde devr-i aleme hazırlandıklarını söyleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “7 Ocak - 25 Mart arasında Kocaeli’de tüm seçmene kendimizi tanıtacağız. İttifak olarak da Kocaeli’de yüzde 57 oy alacağız” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gerçekleştirdiği açıklama ile kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.  Aydın Ünlü seçim döneminde gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgi verirken, Cumhur İttifakının hassasiyetleri doğrultusunda, “Kartepe’de adayımızın adaylığını düşürdük, Darıca’da aday adayımızın adaylığını düşürdük, Çayırova’da aday adaylığını düşürdük” dedi. Yerel seçimler için Kocaeli’de 80 günde devr-i aleme hazırlandıklarını söyleyen Ünlü, “7 Ocak - 25 Mart arasında Kocaeli’de tüm seçmene kendimizi tanıtacağız. İttifak olarak da Kocaeli’de yüzde 57 oy alacağız” dedi. 80 GÜNDE DEVR-İ ALEM MHP İl Başkanı Aydın Ünlü açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “3 aylık saha çalışmalarımızın sunumunu Cumartesi günü tüm kamuoyuna duyuracağız. MHP’nin neden Devlet Bahçeli, neden Cumhur İttifakı sorunlarının cevabını vereceğiz. MHP 80 günde devr-i alem yapacak. 80 günlük bir çalışma programını il yönetim ve SKM olarak oluşturulacak olan programla MHP kendi adaylarını ve çalışmalarını anlatacak. Her ilçe yönetici ve başkanı seçim bölgelerinde belediye başkan adayı gibi çalışacak. Görev almak isteyen tüm arkadaşlarımızı programa katacağız. Cumhur İttifakı’nın önemini her yerde anlatıyoruz” dedi. KOCAELİ’DE HEDEFİMİZ YÜZDE 57 Benim liderim anlattı ama anlaşılır bir şekilde anlatmak istiyorum. AK Parti artı MHP eşittir Cumhur İttifakı. Kocaeli yüzde 56,7 oy aldık. Kocaeli’de 31 Mart seçimlerinde en az yüzde 57 almak zorundayız. Türkiye toplamında yüzde 5 hedef koyan liderimize 31 Mart seçimleri için en az yüzde 57 oy alacağız diyoruz MHP yine konuya önem verdiğini, MHP’nin il SKM başkanlığına MHK üyemiz Erkan Azeri görevlendirilmiştir” diye konuştu.  ODABAŞ MHP’Yİ KULLANMASIN Darıca aday adayının düşürülmesi ile ilgili konuşan Ünlü, “MHP kurumsal bir siyasi bir partidir. Aday adayına il veya ilçe teşkilatı bitti diyorsa bitmiştir. Ahmet Odabaş 2011’de bağımsız milletvekili adayı olduğunda neler söylediğini kendisi daha iyi bilir. 12 ilçede ve Büyükşehirde aday adaylarımız mevcuttur. MHP Cumhur İttifakının hassasiyetini bilen bir parti olarak Aday adaylarından Kartepe’de aday adaylığını düşürdük, Darıca’da aday adaylığını düşürdük, Çayırova’da aday adaylığını düşürdük. Biz bunları Cumhur İttifakı’nın sağlıklı kalması için yapıyoruz. Kimse seçime hazırlanmazken biz SİM merkezleri ile çalışmaları başlattık. MHP liderini dinleyen bir parti olarak Ankara’yı yakından takip etmektedir” dedi. 
Yerel seçimler için Kocaeli’de 80 günde devr-i aleme hazırlandıklarını söyleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “7 Ocak - 25 Mart arasında Kocaeli’de tüm seçmene kendimizi tanıtacağız. İttifak olarak da Kocaeli’de yüzde 57 oy alacağız” dedi.

Yerel seçimler için Kocaeli’de 80 günde devr-i aleme hazırlandıklarını söyleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, “7 Ocak - 25 Mart arasında Kocaeli’de tüm seçmene kendimizi tanıtacağız. İttifak olarak da Kocaeli’de yüzde 57 oy alacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, il binasında gerçekleştirdiği açıklama ile kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.  Aydın Ünlü seçim döneminde gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgi verirken, Cumhur İttifakının hassasiyetleri doğrultusunda, “Kartepe’de adayımızın adaylığını düşürdük, Darıca’da aday adayımızın adaylığını düşürdük, Çayırova’da aday adaylığını düşürdük” dedi. Yerel seçimler için Kocaeli’de 80 günde devr-i aleme hazırlandıklarını söyleyen Ünlü, “7 Ocak - 25 Mart arasında Kocaeli’de tüm seçmene kendimizi tanıtacağız. İttifak olarak da Kocaeli’de yüzde 57 oy alacağız” dedi.

80 GÜNDE DEVR-İ ALEM

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “3 aylık saha çalışmalarımızın sunumunu Cumartesi günü tüm kamuoyuna duyuracağız. MHP’nin neden Devlet Bahçeli, neden Cumhur İttifakı sorunlarının cevabını vereceğiz. MHP 80 günde devr-i alem yapacak. 80 günlük bir çalışma programını il yönetim ve SKM olarak oluşturulacak olan programla MHP kendi adaylarını ve çalışmalarını anlatacak. Her ilçe yönetici ve başkanı seçim bölgelerinde belediye başkan adayı gibi çalışacak. Görev almak isteyen tüm arkadaşlarımızı programa katacağız. Cumhur İttifakı’nın önemini her yerde anlatıyoruz” dedi.

KOCAELİ’DE HEDEFİMİZ YÜZDE 57

Benim liderim anlattı ama anlaşılır bir şekilde anlatmak istiyorum. AK Parti artı MHP eşittir Cumhur İttifakı. Kocaeli yüzde 56,7 oy aldık. Kocaeli’de 31 Mart seçimlerinde en az yüzde 57 almak zorundayız. Türkiye toplamında yüzde 5 hedef koyan liderimize 31 Mart seçimleri için en az yüzde 57 oy alacağız diyoruz MHP yine konuya önem verdiğini, MHP’nin il SKM başkanlığına MHK üyemiz Erkan Azeri görevlendirilmiştir” diye konuştu. 

ODABAŞ MHP’Yİ KULLANMASIN

Darıca aday adayının düşürülmesi ile ilgili konuşan Ünlü, “MHP kurumsal bir siyasi bir partidir. Aday adayına il veya ilçe teşkilatı bitti diyorsa bitmiştir. Ahmet Odabaş 2011’de bağımsız milletvekili adayı olduğunda neler söylediğini kendisi daha iyi bilir. 12 ilçede ve Büyükşehirde aday adaylarımız mevcuttur. MHP Cumhur İttifakının hassasiyetini bilen bir parti olarak Aday adaylarından Kartepe’de aday adaylığını düşürdük, Darıca’da aday adaylığını düşürdük, Çayırova’da aday adaylığını düşürdük. Biz bunları Cumhur İttifakı’nın sağlıklı kalması için yapıyoruz. Kimse seçime hazırlanmazken biz SİM merkezleri ile çalışmaları başlattık. MHP liderini dinleyen bir parti olarak Ankara’yı yakından takip etmektedir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.