Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Aygün; " Hiç bir makamı talep etmedik"

SİYASET 01.06.2018 - 00:37, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2862+ kez okundu.
 

Aygün; " Hiç bir makamı talep etmedik"

Ak Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Körfez ilçesinde programlar gerçekleştiren Aygün, Körfez ilçesinde bulunan Oda ve Sivil toplum kuruluşlarına bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Körfez ilçesinde programlar gerçekleştiren Aygün, Körfez ilçesinde bulunan Oda ve Sivil toplum kuruluşlarına bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ak Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN’ün ilk durağı Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz oldu. Aygün’ün Körfez Ticaret Odası’nı ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve Ticaret Odası Meclis Üyeleri hazır bulundu. Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır’lı ziyaretinde Zeki AYGÜN’e Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Şener SÖĞÜT eşlik etti. Ak Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN’ün ziyaretlerinde istişarelerde bulunarak Körfez ilçesinin nabzını tuttu. Gündeme dairve gelen sorular ile değerlendirmelerde bulunan Aygün; 24 Haziran seçimlerinin iptali dedikoduları hakkında açıklama gerçekleştirdi. BU AZİZ MİLLETTEN NEDEN KORKUYORSUNUZ? Aygün; hiç kimse millete rağmen milletini karşısına alarak milletine faydalı bir siyaset yapamaz. Adını “Millet İttifakı” koymakla milli olunmaz. İttifak yapacaksınız, adını Millet koyacaksınız daha sonra millete gitmekten korkarak seçim yasasının iptali için Anayasa Mahkemesi’nin yolunu tutacaksınız bu nasıl tutarsızlıktır? dedi. Bizler Genel Başkanımızla, Başbakanımızla, Bakan ve Milletvekillerimizle ve tüm teşkilatlarımızla sadece seçim dönemlerinde değil her zaman sürekli halkımızın içerisinde olarak onlardan gelen talep ve sorunlara çözüm üretiyoruz diyen milletvekili Aygün; 27. Dönem milletvekili listesinde yer almayışına da vurgu yaparak; Davamız Hak uğruna millete hizmet yolunda ömür tüketmektir. Gönül kazanmayı oy kazanmak kadar önemli gördüğümüz için düştük yollara. Kuruluşundan itibaren gönül verdiğimiz, emek verdiğimiz bu kutlu yolda hiçbir makamı, mansıbı, şanı ve şöhreti talep etmedik. Bu aziz milletin çıkarları şahsi çıkarlarımızın her daim önündedir ve öyle olmaya devam edecektir. Milletimiz gördüğü bu samimiyetten dolayı girdiğimiz her seçimde Ak partiye destek olmuştur. Dedi. Ak Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN Körfez ilçesinde ziyaretler sonrası iftar programına iştirak etti. Kocaeli ilimizin tanınan isimleri ile iftar sofrasında bir araya gelen Aygün gecenin ilerleyen saatlerine kadar Körfez ilçesinde temaslarda bulundu.
Ak Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Körfez ilçesinde programlar gerçekleştiren Aygün, Körfez ilçesinde bulunan Oda ve Sivil toplum kuruluşlarına bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Körfez ilçesinde programlar gerçekleştiren Aygün, Körfez ilçesinde bulunan Oda ve Sivil toplum kuruluşlarına bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN’ün ilk durağı Körfez Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Karadeniz oldu. Aygün’ün Körfez Ticaret Odası’nı ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve Ticaret Odası Meclis Üyeleri hazır bulundu. Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yahya Öztürk ve Körfez Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ferit Kır’lı ziyaretinde Zeki AYGÜN’e Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN ve Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Şener SÖĞÜT eşlik etti.

Ak Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN’ün ziyaretlerinde istişarelerde bulunarak Körfez ilçesinin nabzını tuttu. Gündeme dairve gelen sorular ile değerlendirmelerde bulunan Aygün; 24 Haziran seçimlerinin iptali dedikoduları hakkında açıklama gerçekleştirdi.

BU AZİZ MİLLETTEN NEDEN KORKUYORSUNUZ?

Aygün; hiç kimse millete rağmen milletini karşısına alarak milletine faydalı bir siyaset yapamaz. Adını “Millet İttifakı” koymakla milli olunmaz. İttifak yapacaksınız, adını Millet koyacaksınız daha sonra millete gitmekten korkarak seçim yasasının iptali için Anayasa Mahkemesi’nin yolunu tutacaksınız bu nasıl tutarsızlıktır? dedi.

Bizler Genel Başkanımızla, Başbakanımızla, Bakan ve Milletvekillerimizle ve tüm teşkilatlarımızla sadece seçim dönemlerinde değil her zaman sürekli halkımızın içerisinde olarak onlardan gelen talep ve sorunlara çözüm üretiyoruz diyen milletvekili Aygün; 27. Dönem milletvekili listesinde yer almayışına da vurgu yaparak; Davamız Hak uğruna millete hizmet yolunda ömür tüketmektir. Gönül kazanmayı oy kazanmak kadar önemli gördüğümüz için düştük yollara. Kuruluşundan itibaren gönül verdiğimiz, emek verdiğimiz bu kutlu yolda hiçbir makamı, mansıbı, şanı ve şöhreti talep etmedik. Bu aziz milletin çıkarları şahsi çıkarlarımızın her daim önündedir ve öyle olmaya devam edecektir. Milletimiz gördüğü bu samimiyetten dolayı girdiğimiz her seçimde Ak partiye destek olmuştur. Dedi.

Ak Parti MKYK Üyesi Kocaeli Milletvekili Zeki AYGÜN Körfez ilçesinde ziyaretler sonrası iftar programına iştirak etti. Kocaeli ilimizin tanınan isimleri ile iftar sofrasında bir araya gelen Aygün gecenin ilerleyen saatlerine kadar Körfez ilçesinde temaslarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.