Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bağımsız Körez Belediyesi Meclis Üyesi Rasim Kırveli Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor…

SİYASET 26.03.2019 - 19:29, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1852+ kez okundu.
 

Bağımsız Körez Belediyesi Meclis Üyesi Rasim Kırveli Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor…

Bağımsız Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Orman Endüstri Mühendisi Rasim KIRVELİ, seçim programı kapsamında Körfez Tütünçiftlik’te Pazarda seçmenleri ziyaret etti.

Bağımsız Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Orman Endüstri Mühendisi Rasim KIRVELİ, seçim programı kapsamında Körfez Tütünçiftlik’te  Pazarda  seçmenleri ziyaret etti. Kırveli seçim çalışmalarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: ‘’  Pazarlar, temel ihtiyaçlarımızı karşıladığımız mekanların başında gelmektedir. Semt pazarlarından olan Tütünçiftlik Perşembe Pazarımızda bunun en  güzel örneklerindendir. Pazar da vatandaş alışverişini yaptığında ülke ekonomisinin nabzını ölçmüş oluruz. Ülke olarak ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşadığımız bugünlerde üzülerek söylüyoum ki pazarlarda eskisi gibi kalabalık göremiyorum. Ama Allah’ın izniyle bugünleri de aşacağız. Pazardaki vatandaşlarımız nabzını ölçtüğümde şu kanılara vardım. Pazardaki fiyatlar oldukça yüksekti. Bir vatandaşımız, oğlum 6 tl ye 6 adet soğan aldım dedi. Artık millet olarak önlemlerimizi almalıyız. Tarıma daha çok önem vermeliyiz.  Bu arada pazardaki esnafında durumu hiç iç açıcı değildi. Esnafta birçok konudan sıkıntılıydı. Komisyoncular, nakliye, akaryakıtın yüksekliğinden çok şikâyetçilerdi. Seçilirsem neler yapacağımı anlattım. Benim seçim çalışmalarımda ve manifestomda da söylediğim gibi; Vizyon, Misyon, Liyakat…! Bir vatandaşımız dedi ki, oğlum seçim öncesinde her partili böyle geliyor oy istiyor, şunu bunu yapacağız diyor. Fakat seçildikten sonra vaatleri yalana dönüşüyor. Bende şunu söyledim. Rasim KIRVELİ, yi sorun soruşturun. Bugüne kadar hiçbir şaibeli işe imza atmamıştır. Yapamayacağım hiçbir şeyi vaat etmiyorum.  Benim yapabileceğim en güzel şey, Körfez Belediyesi veya meclisindeki her türlü yanlışı, usulsüzlüğü vatandaşa bildirmektir. Gereğini halk yapacaktır. Ben vatandaşla, meclis arasında hiçbir partiye bağlı olmadan, önce Allah’a, sonra  vatandaşa bağlı olan bir kardeşinizim. Siyaset bir bilimdir. Politika ise bir bilim değildir. İkisi arasında ince  bir çizgi vardır. Politikayı herkes yapabilir, fakat siyaseti bilgi sahibi kişiler yapabilir.  Buna şöyle bir örnek vermek isterim. Beyin ameliyatı olmak için , beyin cerrahına ameliyat oluruz. Kalkıp Genel cerraha ameliyat olmayız.   İşte bizlerde bu yerel seçimlerde, gerçekten hizmet edebilecek adaylara oy vermeliyiz. Körfez  ilçemizin gelişmesi için şeffaf bir belediyecilik anlayışı şarttır.  Bir diğer hususta, insan odaklı belediyecilik anlayıştır. Sonuçta belediye, vatandaşa hizmet için vardır. Ben bağımsız aday olarak, Körfez Belediyemize, şeffaf, vatandaş odaklı, kişiye göre personel alımı değil, işe göre personel alımları, Körfez ilçemize ara otogar, dijital belediyecilik, özetle vatandaşımızın ilçedeki yaşamını kolaylaştırabilecek her türlü çalışmayı meclise taşıyacağımı belirtirim. Halkla iç içe olan, esnafını ziyaret eden, vatandaşın her  türlü sorunlarıyla ilgilenen bir belediyecilik için, Rasim KIRVELİ kardeşinizi seçin…’’ dedi.    
Bağımsız Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Orman Endüstri Mühendisi Rasim KIRVELİ, seçim programı kapsamında Körfez Tütünçiftlik’te Pazarda seçmenleri ziyaret etti.

Bağımsız Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Orman Endüstri Mühendisi Rasim KIRVELİ, seçim programı kapsamında Körfez Tütünçiftlik’te  Pazarda  seçmenleri ziyaret etti.

Kırveli seçim çalışmalarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: ‘’  Pazarlar, temel ihtiyaçlarımızı karşıladığımız mekanların başında gelmektedir. Semt pazarlarından olan Tütünçiftlik Perşembe Pazarımızda bunun en  güzel örneklerindendir. Pazar da vatandaş alışverişini yaptığında ülke ekonomisinin nabzını ölçmüş oluruz. Ülke olarak ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşadığımız bugünlerde üzülerek söylüyoum ki pazarlarda eskisi gibi kalabalık göremiyorum. Ama Allah’ın izniyle bugünleri de aşacağız. Pazardaki vatandaşlarımız nabzını ölçtüğümde şu kanılara vardım.

Pazardaki fiyatlar oldukça yüksekti. Bir vatandaşımız, oğlum 6 tl ye 6 adet soğan aldım dedi. Artık millet olarak önlemlerimizi almalıyız. Tarıma daha çok önem vermeliyiz.  Bu arada pazardaki esnafında durumu hiç iç açıcı değildi. Esnafta birçok konudan sıkıntılıydı. Komisyoncular, nakliye, akaryakıtın yüksekliğinden çok şikâyetçilerdi.

Seçilirsem neler yapacağımı anlattım. Benim seçim çalışmalarımda ve manifestomda da söylediğim gibi; Vizyon, Misyon, Liyakat…! Bir vatandaşımız dedi ki, oğlum seçim öncesinde her partili böyle geliyor oy istiyor, şunu bunu yapacağız diyor. Fakat seçildikten sonra vaatleri yalana dönüşüyor. Bende şunu söyledim. Rasim KIRVELİ, yi sorun soruşturun. Bugüne kadar hiçbir şaibeli işe imza atmamıştır. Yapamayacağım hiçbir şeyi vaat etmiyorum.  Benim yapabileceğim en güzel şey, Körfez Belediyesi veya meclisindeki her türlü yanlışı, usulsüzlüğü vatandaşa bildirmektir. Gereğini halk yapacaktır. Ben vatandaşla, meclis arasında hiçbir partiye bağlı olmadan, önce Allah’a, sonra  vatandaşa bağlı olan bir kardeşinizim. Siyaset bir bilimdir. Politika ise bir bilim değildir. İkisi arasında ince  bir çizgi vardır. Politikayı herkes yapabilir, fakat siyaseti bilgi sahibi kişiler yapabilir.  Buna şöyle bir örnek vermek isterim. Beyin ameliyatı olmak için , beyin cerrahına ameliyat oluruz. Kalkıp Genel cerraha ameliyat olmayız.   İşte bizlerde bu yerel seçimlerde, gerçekten hizmet edebilecek adaylara oy vermeliyiz.

Körfez  ilçemizin gelişmesi için şeffaf bir belediyecilik anlayışı şarttır.  Bir diğer hususta, insan odaklı belediyecilik anlayıştır. Sonuçta belediye, vatandaşa hizmet için vardır. Ben bağımsız aday olarak, Körfez Belediyemize, şeffaf, vatandaş odaklı, kişiye göre personel alımı değil, işe göre personel alımları, Körfez ilçemize ara otogar, dijital belediyecilik, özetle vatandaşımızın ilçedeki yaşamını kolaylaştırabilecek her türlü çalışmayı meclise taşıyacağımı belirtirim.

Halkla iç içe olan, esnafını ziyaret eden, vatandaşın her  türlü sorunlarıyla ilgilenen bir belediyecilik için, Rasim KIRVELİ kardeşinizi seçin…’’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.