Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bakın o gazeteci adayı kim çıktı?

GÜNDEM 18.12.2018 - 18:47, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2440+ kez okundu.
 

Bakın o gazeteci adayı kim çıktı?

KOÜ Gazetecilik Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Yusuf Özdemir, Gazeteci Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Gazetecilik Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Yusuf Özdemir, Fransa'daki “Sarı Yelekliler” eylemleriyle ilgili yorumu nedeniyle hedef haline getirilen, Fox TV Ana Haber Sunucusu, gazeteci Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. GAZETECİ DUYARLILIĞI DEMİŞTİ Kocaeli Adliyesi’ne gelerek suç duyurusunda bulunan Yusuf Özdemir, sonrasında yaptığı açıklamada, Fatih Portakal’ı genç bir gazeteci olarak kınadığını söylemişti. Diğer yandan bir gazeteci duyarlılığıyla bu suç duyurusunu gerçekleştirdiğini söyleyen gencin sosyal medya hesabında paylaştığı AKP flamalı fotoğrafları ise dikkatlerden kaçmadı. AKP TARAFTARI ÇIKTI Yusuf Özdemir’in sosyal medya paylaşımlarında AKP ile MHP bayrakları ve AKP’li Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ile çekilmiş fotoğrafları dikkat çekti. Özdemir’in ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayranı olduğu, fotoğraflarını da paylaştığı görüldü. 
KOÜ Gazetecilik Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Yusuf Özdemir, Gazeteci Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Gazetecilik Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Yusuf Özdemir, Fransa'daki “Sarı Yelekliler” eylemleriyle ilgili yorumu nedeniyle hedef haline getirilen, Fox TV Ana Haber Sunucusu, gazeteci Fatih Portakal hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

GAZETECİ DUYARLILIĞI DEMİŞTİ

Kocaeli Adliyesi’ne gelerek suç duyurusunda bulunan Yusuf Özdemir, sonrasında yaptığı açıklamada, Fatih Portakal’ı genç bir gazeteci olarak kınadığını söylemişti. Diğer yandan bir gazeteci duyarlılığıyla bu suç duyurusunu gerçekleştirdiğini söyleyen gencin sosyal medya hesabında paylaştığı AKP flamalı fotoğrafları ise dikkatlerden kaçmadı.

AKP TARAFTARI ÇIKTI

Yusuf Özdemir’in sosyal medya paylaşımlarında AKP ile MHP bayrakları ve AKP’li Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ile çekilmiş fotoğrafları dikkat çekti. Özdemir’in ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayranı olduğu, fotoğraflarını da paylaştığı görüldü. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.