Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Bal-Türk’te Bayrak Değişimi

GÜNDEM 07.04.2019 - 21:17, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2166+ kez okundu.
 

Bal-Türk’te Bayrak Değişimi

Bal-Türk Genel Başkanı Prof. Dr. Selçuk KOÇ bir süre önce Kocaeli Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölüm Başkanlığı görevine atanmıştı.

Bu atama sonrası Prof. Dr. Selçuk KOÇ iki zorlu görevi bir arada yürütmenin Balkan Camiasının önde gelen derneklerinden olan Bal-Türk’e haksızlık olacağını belirtti. Ayrıca Genel Başkanlık görevinin ek bir iş olarak yapılamayacak kadar sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu ve bu görevin sadece Türkiye’de bulunan Balkan kökenli vatandaşlarımıza değil Balkan Coğrafyasında yaşamaya devam eden insanlara karşı da sorumluluğunun olduğunu belirterek Genel Başkanlık görevinden affını istedi. Bunun bir ayrılık kararı olmadığı Bal-Türk içinde dün olduğu gibi yarın da sıfatsız ama gönüllü olarak çalışmaya devam edeceğini açıkladı. Bal-Türk Yönetim Kurulu 17. Dönem Genel Başkanına Teşekkür plaketi takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi. Prof. Dr. Selçuk KOÇ’un yerine Yönetim kurulunun oy birliği ile en yaşlı Yönetim kurulu üyesi olan Ruşen ÖZCAN seçilmiştir. 1989 yılında Bulgaristan’ın Nevrekop ( Gotse Delchev) şehrinden göç etmiş olan Ruşen ÖZCAN Yönetim kuruluna göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ederek Bal-Türk gibi Kamu yararına dernek statüsü taşıyan bir kurumun Genel Başkanlık görevine oy birliği ile seçilmiş olmasının kendisi için  gurur verici olduğunu belirtti. Prof. Dr. Selçuk KOÇ’a bugüne kadar verdiği emekleri için teşekkür ederek yeni görevi için başarılar diledi. Önceki Dönem Genel Başkan Dr. Bayram ÇOLAKOĞLU ve Şube Başkanlarınında bulunduğu toplantı ile 34 yıllık geçmişi bulunan Bal-Türk adına yeni bir dönem başlamış oldu. Tüm Camiamıza hayırlı olmasını dileriz.  
Bal-Türk Genel Başkanı Prof. Dr. Selçuk KOÇ bir süre önce Kocaeli Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölüm Başkanlığı görevine atanmıştı.

Bu atama sonrası Prof. Dr. Selçuk KOÇ iki zorlu görevi bir arada yürütmenin Balkan Camiasının önde gelen derneklerinden olan Bal-Türk’e haksızlık olacağını belirtti. Ayrıca Genel Başkanlık görevinin ek bir iş olarak yapılamayacak kadar sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu ve bu görevin sadece Türkiye’de bulunan Balkan kökenli vatandaşlarımıza değil Balkan Coğrafyasında yaşamaya devam eden insanlara karşı da sorumluluğunun olduğunu belirterek Genel Başkanlık görevinden affını istedi. Bunun bir ayrılık kararı olmadığı Bal-Türk içinde dün olduğu gibi yarın da sıfatsız ama gönüllü olarak çalışmaya devam edeceğini açıkladı. Bal-Türk Yönetim Kurulu 17. Dönem Genel Başkanına Teşekkür plaketi takdim ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Prof. Dr. Selçuk KOÇ’un yerine Yönetim kurulunun oy birliği ile en yaşlı Yönetim kurulu üyesi olan Ruşen ÖZCAN seçilmiştir. 1989 yılında Bulgaristan’ın Nevrekop ( Gotse Delchev) şehrinden göç etmiş olan Ruşen ÖZCAN Yönetim kuruluna göstermiş oldukları güvenden dolayı teşekkür ederek Bal-Türk gibi Kamu yararına dernek statüsü taşıyan bir kurumun Genel Başkanlık görevine oy birliği ile seçilmiş olmasının kendisi için  gurur verici olduğunu belirtti. Prof. Dr. Selçuk KOÇ’a bugüne kadar verdiği emekleri için teşekkür ederek yeni görevi için başarılar diledi. Önceki Dönem Genel Başkan Dr. Bayram ÇOLAKOĞLU ve Şube Başkanlarınında bulunduğu toplantı ile 34 yıllık geçmişi bulunan Bal-Türk adına yeni bir dönem başlamış oldu. Tüm Camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.