Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Barınma Merkezi'nde sağlık taraması

YAŞAM 24.02.2021 - 12:12, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2490+ kez okundu.
 

Barınma Merkezi'nde sağlık taraması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma ve Konaklama Merkezi’nde misafir ettiği vatandaşları sağlık kontrolünden geçirdi.

Kocaeli’de dışarıda yaşayan evsiz, ihtiyaç sahibi birey ve aileler Büyükşehir Belediyesi Barınma ve Konaklama Merkezi’nde misafir ediliyor. Barınma Merkezi’nde kalan vatandaşların sağlık kontrolleri de Büyükşehir Belediyesi’nce yapılıyor.  SAĞLIK TARAMASI Koronavirüs salgınına karşı büyük bir mücadele veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte dışarıda yaşayan evsiz, ihtiyaç sahibi birey ve aileleri Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Barınma ve Konaklama Merkezinde konuk ediyor. Barınma Merkezinde kalan vatandaşların sağlık ihtiyaçları da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce karşılanıyor.  KAN ÖRNEĞİ VE AKCİĞER FİLMİ Bu kapsamda Kuruçeşme Barınma ve Konaklama Merkezi’nde misafir edilen vatandaşlar sağlık taramasından geçildi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü hemşireleri Barınma ve Konaklama Merkezinde kalan vatandaşlardan kan örnekleri aldı. Alınan örnekler ile olası bir hastalıklar erken teşhis edilmiş oluyor. Ayrıca vatandaşların Gezici Röntgen aracıyla akciğer filmleri çekildi.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınma ve Konaklama Merkezi’nde misafir ettiği vatandaşları sağlık kontrolünden geçirdi.

Kocaeli’de dışarıda yaşayan evsiz, ihtiyaç sahibi birey ve aileler Büyükşehir Belediyesi Barınma ve Konaklama Merkezi’nde misafir ediliyor. Barınma Merkezi’nde kalan vatandaşların sağlık kontrolleri de Büyükşehir Belediyesi’nce yapılıyor.

 SAĞLIK TARAMASI

Koronavirüs salgınına karşı büyük bir mücadele veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte dışarıda yaşayan evsiz, ihtiyaç sahibi birey ve aileleri Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Barınma ve Konaklama Merkezinde konuk ediyor. Barınma Merkezinde kalan vatandaşların sağlık ihtiyaçları da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce karşılanıyor.

 KAN ÖRNEĞİ VE AKCİĞER FİLMİ

Bu kapsamda Kuruçeşme Barınma ve Konaklama Merkezi’nde misafir edilen vatandaşlar sağlık taramasından geçildi. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü hemşireleri Barınma ve Konaklama Merkezinde kalan vatandaşlardan kan örnekleri aldı. Alınan örnekler ile olası bir hastalıklar erken teşhis edilmiş oluyor. Ayrıca vatandaşların Gezici Röntgen aracıyla akciğer filmleri çekildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.