Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başbakan Yardımcısı Işık’tan Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti

SİYASET 09.06.2018 - 19:36, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1938+ kez okundu.
 

Başbakan Yardımcısı Işık’tan Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez Ticaret Odasını ziyaret etti. Körfezli iş adamlarıyla bir araya gelen Işık, müşterek pek çok çalışmanın yapılabileceğini söyledi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez Ticaret Odasını ziyaret etti. Körfezli iş adamlarıyla bir araya gelen Işık, müşterek pek çok çalışmanın yapılabileceğini söyledi Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez Ticaret Odasını, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte ziyaret etti. Bakan Işık, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, meclis başkanı Güngör Ayhan, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte karşılandı. Öztürk: Milletimiz En Doğru Kararı Verecektir Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk konuşmasında “Bugün burada olmanızın bizlere güç ve cesaret verdiğini bilmenizi isteriz. Bizler ticaret erbapları olarak, karşımıza çıkan her olumsuzluğa, dışarıdan gelen ekonomik engellere rağmen her gün ülkemiz için üretmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin ne kadar dinamik ve üretken olduğunu dünyaya kanıtlamanın tek yolunun ticaret erbaplarının umudunu kaybetmeden çalışması ve üretmesi olduğunu düşünüyoruz” dedi. Öztürk sözleri, “Ülkemizin en önemli gündem maddesi olan 24 Haziran seçimlerinde de milletimiz, devletimizin bekası için en doğru kararı verecektir diye düşünüyor, seçimlerimizin vatanımız ve milletimiz için hayırlı olması temenni ediyoruz” diyerek bitirdi. Işık: Birlikte Pek Çok Projeye İmza Atacağız Körfez Ticaret Odası Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda, KTO üyeleri ve yöneticilerine yönelik bir konuşma yapan Fikri Işık, “Yeni görevlerinizde başarılar diliyoruz. Başarılı bir dönem geçireceğinize inanıyorum. Birlikte pek çok projeye imza atacağız. Bu yeni dönemde faydalı çalışmalar yapacağız. Körfez için son derece önemli olan bu kurum çatısı altında, İlimiz ve ülkemiz için fayda getirecek her projenin arkasında ve destekçisi olacağız” dedi. Ziyaret Körfez Ticaret Odası meclis ve komite üyelerinin Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a sordukları sorularla devam etti.
Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez Ticaret Odasını ziyaret etti. Körfezli iş adamlarıyla bir araya gelen Işık, müşterek pek çok çalışmanın yapılabileceğini söyledi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez Ticaret Odasını ziyaret etti. Körfezli iş adamlarıyla bir araya gelen Işık, müşterek pek çok çalışmanın yapılabileceğini söyledi

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Körfez Ticaret Odasını, Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte ziyaret etti. Bakan Işık, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, meclis başkanı Güngör Ayhan, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte karşılandı.

Öztürk: Milletimiz En Doğru Kararı Verecektir

Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk konuşmasında “Bugün burada olmanızın bizlere güç ve cesaret verdiğini bilmenizi isteriz. Bizler ticaret erbapları olarak, karşımıza çıkan her olumsuzluğa, dışarıdan gelen ekonomik engellere rağmen her gün ülkemiz için üretmeye devam ediyoruz. Türkiye’nin ne kadar dinamik ve üretken olduğunu dünyaya kanıtlamanın tek yolunun ticaret erbaplarının umudunu kaybetmeden çalışması ve üretmesi olduğunu düşünüyoruz” dedi. Öztürk sözleri, “Ülkemizin en önemli gündem maddesi olan 24 Haziran seçimlerinde de milletimiz, devletimizin bekası için en doğru kararı verecektir diye düşünüyor, seçimlerimizin vatanımız ve milletimiz için hayırlı olması temenni ediyoruz” diyerek bitirdi.

Işık: Birlikte Pek Çok Projeye İmza Atacağız

Körfez Ticaret Odası Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda, KTO üyeleri ve yöneticilerine yönelik bir konuşma yapan Fikri Işık, “Yeni görevlerinizde başarılar diliyoruz. Başarılı bir dönem geçireceğinize inanıyorum. Birlikte pek çok projeye imza atacağız. Bu yeni dönemde faydalı çalışmalar yapacağız. Körfez için son derece önemli olan bu kurum çatısı altında, İlimiz ve ülkemiz için fayda getirecek her projenin arkasında ve destekçisi olacağız” dedi. Ziyaret Körfez Ticaret Odası meclis ve komite üyelerinin Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a sordukları sorularla devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.