Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başına poşet geçirip doğalgaz hortumu ile intihar etti

Vefat 08.04.2019 - 13:06, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1642+ kez okundu.
 

Başına poşet geçirip doğalgaz hortumu ile intihar etti

İzmit Gündoğdu Mahallesindeki eniştesinin evinde kalan 49 yaşındaki Murat Çakas, doğalgaz borusunun hortumunu başına geçirdiği poşetin içine sokarak yaşamına son verdi.

Alınan bilgiye göre İzmit Gündoğdu Mahallesi Boğazova Caddesi Akgüneş Sokak adresindeki Elit Life 1 Sitesi A4 blok adresinde ikamet eden eniştesinin yanında yaşayan Murat Çakas (49) yakınları tarafından evde ölü olarak bulundu. İddiaya göre Çakas, evde kimsenin bulunmadığı esnada mutfağa giderek ocağa gelen plastik doğalgaz borusunu kestikten sonra bahçe hortumunu ucuna bağlayıp yere serdiği battaniyenin üzerine uzandı. Müzik dinlemek için kulaklıklarını takan Çakas, daha sonra doğalgaz hortumunu kendi başına geçirdiği poşetin içine sokarak müzik dinlemeye devam etti. Psikolojik sorunları vardı Bir süre sonra eve gelen yakınları içeri girer girmez doğalgaz kokusunu fark ederek mutfağa yönelince Çakas'ı yerde hareketsiz halde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Murat Çakas'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Eve gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Çakas'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İntihar ederek yaşamına son veren Çakas'ın bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. 
İzmit Gündoğdu Mahallesindeki eniştesinin evinde kalan 49 yaşındaki Murat Çakas, doğalgaz borusunun hortumunu başına geçirdiği poşetin içine sokarak yaşamına son verdi.

Alınan bilgiye göre İzmit Gündoğdu Mahallesi Boğazova Caddesi Akgüneş Sokak adresindeki Elit Life 1 Sitesi A4 blok adresinde ikamet eden eniştesinin yanında yaşayan Murat Çakas (49) yakınları tarafından evde ölü olarak bulundu. İddiaya göre Çakas, evde kimsenin bulunmadığı esnada mutfağa giderek ocağa gelen plastik doğalgaz borusunu kestikten sonra bahçe hortumunu ucuna bağlayıp yere serdiği battaniyenin üzerine uzandı. Müzik dinlemek için kulaklıklarını takan Çakas, daha sonra doğalgaz hortumunu kendi başına geçirdiği poşetin içine sokarak müzik dinlemeye devam etti.

Psikolojik sorunları vardı

Bir süre sonra eve gelen yakınları içeri girer girmez doğalgaz kokusunu fark ederek mutfağa yönelince Çakas'ı yerde hareketsiz halde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde Murat Çakas'ın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Eve gelen Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri tarafından yapılan inceleme işlemlerinin ardından Çakas'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. İntihar ederek yaşamına son veren Çakas'ın bir süredir psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.