Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Baran, AK Kadrolara Konuk Oldu

SİYASET 30.08.2018 - 11:08, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2746+ kez okundu.
 

Başkan Baran, AK Kadrolara Konuk Oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt Başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı, Parti yöneticileriyle sohbet etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt Başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı, Parti yöneticileriyle sohbet etti. MİLLET AŞKININ HİKÂYESİ Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantı öncesinde teşkilat mensuplarıyla tek tek selamlaştı, sohbet etti. AK Kadrolarla sürekli olarak bir araya gelen Başkan İsmail Baran; “ Bir millet aşkının hikâyesi olan AK Partimizin, Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt beyefendiyi ve siz değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı yürekten selamlıyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, el ele gönül gönüle vererek birçok başarılı seçim ve çalışmayı birlikte gerçekleştirdik. Cehab-ı Hak birliğimizi, beraberliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin. Allah’ım! Şahsımı ve dava arkadaşlarımı, milletimize hizmet yolculuğundan geri bırakma diyerek dua eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında rabbim bizleri mahcup etmesin” şeklinde konuştu.   ŞENER SÖĞÜT TEŞEKKÜR ETTİ Başkan İsmail Baran’ın ardından konuşma yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt,” Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın da ifade ettiği gibi Körfez’de gerçekten çok güzel bir birlik ve beraberlik söz konusu. Hem parti olarak, hem belediye olarak aziz milletimize hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz. Az önce Belediye Başkanımızın ifade ettiği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın duasına yürekten âmin diyorum. Rabbim milletimize hizmet yolunda, hepimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerine yer verdi.  
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt Başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı, Parti yöneticileriyle sohbet etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt Başkanlığında gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı, Parti yöneticileriyle sohbet etti.

MİLLET AŞKININ HİKÂYESİ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantı öncesinde teşkilat mensuplarıyla tek tek selamlaştı, sohbet etti. AK Kadrolarla sürekli olarak bir araya gelen Başkan İsmail Baran; “ Bir millet aşkının hikâyesi olan AK Partimizin, Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt beyefendiyi ve siz değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımı yürekten selamlıyorum. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, el ele gönül gönüle vererek birçok başarılı seçim ve çalışmayı birlikte gerçekleştirdik. Cehab-ı Hak birliğimizi, beraberliğimizi, muhabbetimizi daim eylesin. Allah’ım! Şahsımı ve dava arkadaşlarımı, milletimize hizmet yolculuğundan geri bırakma diyerek dua eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasında rabbim bizleri mahcup etmesin” şeklinde konuştu.
 

ŞENER SÖĞÜT TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan İsmail Baran’ın ardından konuşma yapan AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt,” Körfez Belediye Başkanımız İsmail Baran’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanımızın da ifade ettiği gibi Körfez’de gerçekten çok güzel bir birlik ve beraberlik söz konusu. Hem parti olarak, hem belediye olarak aziz milletimize hizmet etmekten büyük onur duyuyoruz. Az önce Belediye Başkanımızın ifade ettiği Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın duasına yürekten âmin diyorum. Rabbim milletimize hizmet yolunda, hepimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.