Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Baran’ın ziyaretçi trafiği

GÜNDEM 07.12.2018 - 21:40, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2664+ kez okundu.
 

Başkan Baran’ın ziyaretçi trafiği

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, makamda olduğu saatlerde ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Baran’ın ziyaretçileri arasında Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar da vardı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, makamda olduğu saatlerde ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Baran’ın ziyaretçileri arasında Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar da vardı   Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle ziyaretleri ve proje incelemeleri dışında makamda bulunduğu saatlerde ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Baran’ın hafta içerisinde yoğun bir ziyaretçi trafiği vardı. Başkan Baran ilk olarak Körfez Tapu Müdürü Özcan Çifçibaşı makamında ağırladı. Nazik ziyaretlerinden dolayı Tapu Müdürü Özcan Çifçibaşı’na teşekkür eden Başkan İsmail Baran, kurumlar arasındaki ilişkilerin önemine değindi. TEŞEKKÜR ZİYARETİ Başkan Baran ayrıca Yukarı Hereke Uzunpınar Camii Dernek Başkanı Filit Yatar ve yönetim kurulu üyelerini de makamında ağırladı. Dernek Başkanı Filit Yatar, Başkan İsmail Baran’a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Camimize ve bölgemize verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür etmek istedik” dedi. Başkan Baran da bölgede devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi. PROJELERİ GEZDİLER Başkan Baran’ın ziyaretçileri arasında Türkiye Finans Katılım Bankası Körfez Şubesi Müdürü Hüseyin Uçar da vardı. Başkan Baran, Uçar ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Baran daha sonra Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar‘ı ağırladı. Makam ziyareti sonrası Acar ile birlikte bölgede yapımı devam eden projeleri inceleyen Başkan Baran, projeler hakkında da bilgiler verdi.  
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, makamda olduğu saatlerde ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Baran’ın ziyaretçileri arasında Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar da vardı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, makamda olduğu saatlerde ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Baran’ın ziyaretçileri arasında Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar da vardı

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle ziyaretleri ve proje incelemeleri dışında makamda bulunduğu saatlerde ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Başkan Baran’ın hafta içerisinde yoğun bir ziyaretçi trafiği vardı. Başkan Baran ilk olarak Körfez Tapu Müdürü Özcan Çifçibaşı makamında ağırladı. Nazik ziyaretlerinden dolayı Tapu Müdürü Özcan Çifçibaşı’na teşekkür eden Başkan İsmail Baran, kurumlar arasındaki ilişkilerin önemine değindi.

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Başkan Baran ayrıca Yukarı Hereke Uzunpınar Camii Dernek Başkanı Filit Yatar ve yönetim kurulu üyelerini de makamında ağırladı. Dernek Başkanı Filit Yatar, Başkan İsmail Baran’a kendilerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, “Camimize ve bölgemize verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkür etmek istedik” dedi. Başkan Baran da bölgede devam eden çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

PROJELERİ GEZDİLER

Başkan Baran’ın ziyaretçileri arasında Türkiye Finans Katılım Bankası Körfez Şubesi Müdürü Hüseyin Uçar da vardı. Başkan Baran, Uçar ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Baran daha sonra Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar‘ı ağırladı. Makam ziyareti sonrası Acar ile birlikte bölgede yapımı devam eden projeleri inceleyen Başkan Baran, projeler hakkında da bilgiler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.