Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Baran ; Zarar gören evleri inceledi

GÜNDEM 27.05.2018 - 21:57, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2444+ kez okundu.
 

Başkan Baran ; Zarar gören evleri inceledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de etkili olan sağanak yağış sonrasında zarar gören bölgelerde inceleme yaptı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gece saatlerinden itibaren etkili olan ve ortalama metrekareye 70 kilogram yağışın düştüğü ilçede zarar gören evlerde incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi, İSU ve Körfez Belediyesi ekiplerinin gece boyunca adeta teyakkuzda olduğunu belirten Baran, “Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek amacıyla gerekli adımlar atıldı” dedi. GEREKEN YAPILACAKTIR Başkan Baran, Yavuz Sultan Selim Mahallesi ve Çamlıtepe Mahallesi’nde AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve muhtarlar ile birlikte zarar gören evleri gezdi, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Baran, vatandaşların zararı konusunda gerekli adımların atılacağını, herhangi bir aksaklık yaşanması durumunda belediyeye bilgi vermelerini istedi.    
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’de etkili olan sağanak yağış sonrasında zarar gören bölgelerde inceleme yaptı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, gece saatlerinden itibaren etkili olan ve ortalama metrekareye 70 kilogram yağışın düştüğü ilçede zarar gören evlerde incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi, İSU ve Körfez Belediyesi ekiplerinin gece boyunca adeta teyakkuzda olduğunu belirten Baran, “Vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek amacıyla gerekli adımlar atıldı” dedi.

GEREKEN YAPILACAKTIR

Başkan Baran, Yavuz Sultan Selim Mahallesi ve Çamlıtepe Mahallesi’nde AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, Belediye Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ve muhtarlar ile birlikte zarar gören evleri gezdi, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Baran, vatandaşların zararı konusunda gerekli adımların atılacağını, herhangi bir aksaklık yaşanması durumunda belediyeye bilgi vermelerini istedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.