Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Büyükakın, “Esnaflarımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık”

GÜNDEM 28.02.2021 - 13:43, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2833+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın, “Esnaflarımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık”

AK Parti Kocaeli Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ile birlikte, Fethiye caddesi ve yürüyüş yolunda ki esnafları ziyaret eden Başkan Büyükakın, “Bu süreçte esnaflarımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ile birlikte, Fethiye Caddesi ve yürüyüş yolunda ki esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Büyükakın, esnaflara bereketli işler dilerken, “Esnaflarımızın dün nasıl yanında olduysak, bugünde ve yarında daime yanındayız. Covit-19 süreci boyunca Büyükşehir Belediyesi olarak altı bini geçen esnafımız destek paketimizden faydalandı. Bugünler elbette geride kalacak. İçinden geçtiğimiz bu süreçte Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya tüm imkanlarımızla devam edeceğiz. Esnaflarımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık, bundan sonra da yalnız bırakmayacağız” dedi.  “MUTLAKA MİLLETİMİZİN YARDIMINA KOŞARIZ”  İzmit’in caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Büyükakın, dünyada yaşanan COVİT-19 salgını ve bunun yanında aşılamada yaşanan global krizlere rağmen, “Ülkemiz gerek pandemi gerekse aşılama sürecini başarılı bir şekilde yönetiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak salgınla mücadele de sağlık, sosyal ve ekonomik anlamında toplumumuzun tüm kesimine destek olmak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi gerekirse bir projeyi eksik yaparız, mutlaka ama mutlaka milletimizin yardımına koşarız” açıklamasını yaptı.  “HALKIMIZIN VE ESNAFIMIZIN İHTİYAÇLARINA KULLANDIK”  “Pandemi döneminde, 30 Milyon TL’lik destek ile esnaflarımızın yanındayız” vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Sosyal destek paketlerimizle bu süreçte 300 Milyon TL’lik bir kaynağı halkımızın ve esnafımızın ihtiyaçlarına kullandık. Biz her zaman olduğu sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Kentimizin dört köşesinde yer alan büyüklerimiz de bizim kıymetlilerimiz. Onlara da gözümüz gibi bakma sorumluluğumuz var. Ekiplerimiz bu konuda da çok detaylı ve dikkatli bir şekilde çalışıyorlar” ifadelerini sarf etti.  “60 BİN ÖĞÜNE YAKLAŞAN SICAK YEMEĞİ ULAŞTIRDIK”  “Evsiz, sokakta kalan birisini görür veya haberdar olursanız 153’ü arayarak bize bildirin” diyerek İzmit caddelerinde gerçekleştirdiği açıklamalara devam eden Başkan Büyükakın, “Pandemi döneminde karantina altında kalan vatandaşlarımıza ve büyüklerimize, 60 bin öğüne yaklaşan sıcak yemeği ulaştırdık. Bunun yanında ihtiyaç sahibi ailelerimize de üç yüz bine yaklaşan öğün ile hazır yemek desteğimizi sürdürdük. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Biz gücümüzü ve çalışma enerjimizi hemşerilerimizin bize verdiği destekten ve dualardan alıyoruz.” diyerek açıklamalarını tamamladı.     
AK Parti Kocaeli Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ile birlikte, Fethiye caddesi ve yürüyüş yolunda ki esnafları ziyaret eden Başkan Büyükakın, “Bu süreçte esnaflarımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık” dedi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney ile birlikte, Fethiye Caddesi ve yürüyüş yolunda ki esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden Başkan Büyükakın, esnaflara bereketli işler dilerken, “Esnaflarımızın dün nasıl yanında olduysak, bugünde ve yarında daime yanındayız. Covit-19 süreci boyunca Büyükşehir Belediyesi olarak altı bini geçen esnafımız destek paketimizden faydalandı. Bugünler elbette geride kalacak. İçinden geçtiğimiz bu süreçte Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın ve esnafımızın yanında olmaya tüm imkanlarımızla devam edeceğiz. Esnaflarımızı bugüne kadar yalnız bırakmadık, bundan sonra da yalnız bırakmayacağız” dedi. 

“MUTLAKA MİLLETİMİZİN YARDIMINA KOŞARIZ” 

İzmit’in caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Büyükakın, dünyada yaşanan COVİT-19 salgını ve bunun yanında aşılamada yaşanan global krizlere rağmen, “Ülkemiz gerek pandemi gerekse aşılama sürecini başarılı bir şekilde yönetiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak salgınla mücadele de sağlık, sosyal ve ekonomik anlamında toplumumuzun tüm kesimine destek olmak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi gerekirse bir projeyi eksik yaparız, mutlaka ama mutlaka milletimizin yardımına koşarız” açıklamasını yaptı. 

“HALKIMIZIN VE ESNAFIMIZIN İHTİYAÇLARINA KULLANDIK” 

“Pandemi döneminde, 30 Milyon TL’lik destek ile esnaflarımızın yanındayız” vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Sosyal destek paketlerimizle bu süreçte 300 Milyon TL’lik bir kaynağı halkımızın ve esnafımızın ihtiyaçlarına kullandık. Biz her zaman olduğu sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Kentimizin dört köşesinde yer alan büyüklerimiz de bizim kıymetlilerimiz. Onlara da gözümüz gibi bakma sorumluluğumuz var. Ekiplerimiz bu konuda da çok detaylı ve dikkatli bir şekilde çalışıyorlar” ifadelerini sarf etti. 

“60 BİN ÖĞÜNE YAKLAŞAN SICAK YEMEĞİ ULAŞTIRDIK” 

“Evsiz, sokakta kalan birisini görür veya haberdar olursanız 153’ü arayarak bize bildirin” diyerek İzmit caddelerinde gerçekleştirdiği açıklamalara devam eden Başkan Büyükakın, “Pandemi döneminde karantina altında kalan vatandaşlarımıza ve büyüklerimize, 60 bin öğüne yaklaşan sıcak yemeği ulaştırdık. Bunun yanında ihtiyaç sahibi ailelerimize de üç yüz bine yaklaşan öğün ile hazır yemek desteğimizi sürdürdük. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Biz gücümüzü ve çalışma enerjimizi hemşerilerimizin bize verdiği destekten ve dualardan alıyoruz.” diyerek açıklamalarını tamamladı. 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.