Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Büyükakın, ''Ordu cennetten bir köşe, fındığı cennetten bir çiçek''

GÜNDEM 28.07.2020 - 13:41, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2444+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın, ''Ordu cennetten bir köşe, fındığı cennetten bir çiçek''

Başkan Büyükakın, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in konuğu oldu. Ordu’da bilgi ve tecrübe paylaşımının yapıldığı resmi ziyarette, toplam 11 Büyükşehir Belediye Başkanı bir araya geldi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in davetlisi olarak Balıkesir, Bursa, Denizli, Erzurum, Konya, Malatya, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanları’nın da yer aldığı istişare toplantısına katıldı. “BURASI CENNETTEN BİR KÖŞE” Ordu’da bilgi ve tecrübe paylaşımının yapıldığı toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Ordu Valisi Tuncay Sonel katıldı. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Ordu çok harika bir şehir. Cennetten bir köşe, fındığınız cennetten bir çiçek. Hilmi Başkanımız burayı her geçen gün daha güzelleştirecek çalışmalara imza atıyor. Ordulu hemşehrilerimizin şehirleriyle gurur duymaları gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu. “DÖRT DÖRTLÜK BİR TOPLANTI OLDU” Toplantı için Ordu’ya gelen misafirlerin Ordu’ya hayran kaldığını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise “Belediye başkanlarımıza Ordu’muzun tanıtma imkânı bulduk. Kendileri de yaptığımız çalışmaları çok beğendiler. Aynı zamanda belediye başkanı arkadaşlarımızla deneyimlerimizi, tecrübelerimizi paylaşma ortamı doğdu. Yaptığımız çalışmaları mukayese ettik. Halkımızın sıcak ilgisi de gelen misafirlerimizin çok hoşuna gitti. Dolayısıyla halkıyla, şehriyle, doğasıyla çok güzel bir Ordu ortaya çıktı. Sonuç olarak dört dörtlük bir toplantı oldu” şeklinde konuştu. Başkan Büyükakın ve diğer Büyükşehir Belediye Başkanı Ordu Valisi Tuncay Sonel’i de ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Başkan Büyükakın, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in konuğu oldu. Ordu’da bilgi ve tecrübe paylaşımının yapıldığı resmi ziyarette, toplam 11 Büyükşehir Belediye Başkanı bir araya geldi.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in davetlisi olarak Balıkesir, Bursa, Denizli, Erzurum, Konya, Malatya, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanları’nın da yer aldığı istişare toplantısına katıldı.

“BURASI CENNETTEN BİR KÖŞE”

Ordu’da bilgi ve tecrübe paylaşımının yapıldığı toplantıya Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Ordu Valisi Tuncay Sonel katıldı. Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Ordu çok harika bir şehir. Cennetten bir köşe, fındığınız cennetten bir çiçek. Hilmi Başkanımız burayı her geçen gün daha güzelleştirecek çalışmalara imza atıyor. Ordulu hemşehrilerimizin şehirleriyle gurur duymaları gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

“DÖRT DÖRTLÜK BİR TOPLANTI OLDU”

Toplantı için Ordu’ya gelen misafirlerin Ordu’ya hayran kaldığını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ise “Belediye başkanlarımıza Ordu’muzun tanıtma imkânı bulduk. Kendileri de yaptığımız çalışmaları çok beğendiler. Aynı zamanda belediye başkanı arkadaşlarımızla deneyimlerimizi, tecrübelerimizi paylaşma ortamı doğdu. Yaptığımız çalışmaları mukayese ettik. Halkımızın sıcak ilgisi de gelen misafirlerimizin çok hoşuna gitti. Dolayısıyla halkıyla, şehriyle, doğasıyla çok güzel bir Ordu ortaya çıktı. Sonuç olarak dört dörtlük bir toplantı oldu” şeklinde konuştu. Başkan Büyükakın ve diğer Büyükşehir Belediye Başkanı Ordu Valisi Tuncay Sonel’i de ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.