Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Büyükakın, sokak hayvanlarını unutmuyor

YAŞAM 23.03.2020 - 21:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2400+ kez okundu.
 

Başkan Büyükakın, sokak hayvanlarını unutmuyor

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele sürecinde de sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor

Tüm dünya ve ülkemizde olduğu gibi Kocaeli’nin de gündeminin birinci sırası koronavirüs (Covid-19) ve insan sağlığı olmasına rağmen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, sokak hayvanlarını unutmuyor. Seçildiği ilk günden bugüne hayvanlara olan sevgisiyle bilinen Başkan Büyükakın verdiği talimatlarla sokak hayvanlarının tedavi ve bakımını üstlenmeye devam ediyor. BÜYÜKŞEHİR, HER KOŞULDA SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKIYOR Başkan Büyükakın, sosyal medyadan attığı mesajlarla da bu sevgisini bütün vatandaşlara htiriyor. Başkan Büyükakın, son attığı mesaj ve fotoğraflarla da “Koronavirüs ile mücadele süresince sokak hayvanlarımızın her zaman olduğu gibi her türlü tedavi ve bakımını yapmaya devam ediyoruz” diyerek sokak hayvanlarına sahip çıkıldığı mesajını verdi.
Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs ile mücadele sürecinde de sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor

Tüm dünya ve ülkemizde olduğu gibi Kocaeli’nin de gündeminin birinci sırası koronavirüs (Covid-19) ve insan sağlığı olmasına rağmen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, sokak hayvanlarını unutmuyor. Seçildiği ilk günden bugüne hayvanlara olan sevgisiyle bilinen Başkan Büyükakın verdiği talimatlarla sokak hayvanlarının tedavi ve bakımını üstlenmeye devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR, HER KOŞULDA SOKAK HAYVANLARINA SAHİP ÇIKIYOR

Başkan Büyükakın, sosyal medyadan attığı mesajlarla da bu sevgisini bütün vatandaşlara htiriyor. Başkan Büyükakın, son attığı mesaj ve fotoğraflarla da “Koronavirüs ile mücadele süresince sokak hayvanlarımızın her zaman olduğu gibi her türlü tedavi ve bakımını yapmaya devam ediyoruz” diyerek sokak hayvanlarına sahip çıkıldığı mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.