Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet, en kullanışlı ürünleri üretim yerinde bizzat kendi inceledi

GÜNDEM 11.01.2021 - 22:54, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2400+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet, en kullanışlı ürünleri üretim yerinde bizzat kendi inceledi

Fethiye Caddesi yenileme çalışmalarında İzmit halkı adına ince eleyip sık dokuyan Başkan Hürriyet, Bilecik Söğüt’teki doğal taş üretim tesisine giderek yenileme çalışmalarına başlanan Feridun Özbay Caddesi için kullanılacak taşları İzmit halkı adına nitelik, nicelik ve kullanıma uygunluğu açısından bizzat incelemelerde bulundu.

Fethiye Caddesi yenileme çalışmalarında İzmit halkı adına ince eleyip sık dokuyan Başkan Hürriyet, Bilecik Söğüt’teki doğal taş üretim tesisine giderek yenileme  çalışmalarına başlanan Feridun Özbay Caddesi için kullanılacak taşları İzmit halkı adına nitelik, nicelik ve kullanıma uygunluğu açısından bizzat incelemelerde bulundu.    Yenileme çalışmalarına başlanan Feridun Özbay Caddesi ile yakın zamanda yenileme çalışmalarına başlanacak olan Fethiye Caddesi projeleriyle Başkan Hürriyet yakından ilgileniyor. Yarışma sonucu seçilen tasarım kapsamında kullanılacak doğal taşları Bilecik’in Söğüt ilçesine ekibiyle birlikte giderek inceleyen Başkan Hürriyet ürünlerin en iyisi olması İzmit halkının uzun yıllar kullanması açısından malzemelerde nitelik ve nicelik seçeneklerini ön planda tuttu. Hürriyet fabrikadaki incelemesinde İzmitlilerin Feridun Özbay ve Fethiye Caddesi’nde kullanacağı taşları elleriyle seçti.    İZMİT HALKI İÇİN BİZZAT ÜRETİM YERİNE GİTTİ    Başkan Hürriyet’in bu ziyaretinde kendisine İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler, Koordinatör Hakan Özkum ve teknik personeller eşlik ederken İzmit Belediyesi ekibini fabrikanın yönetim kurulu üyeleri karşıladı.    İZMİTLİLER İÇİN EN İYİSİNİ SEÇTİ    Başkan Hürriyet fabrikada detaylı incelemelerde bulunurken kullanılacak malzemelerde kullanışlı olması ve kalitenin ön planda tutulduğu ifade edildi. Ayrıca yapılan incelemelerde bundan sonraki projelerde de yararlanmak üzere kullanılacak malzemeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.  
Fethiye Caddesi yenileme çalışmalarında İzmit halkı adına ince eleyip sık dokuyan Başkan Hürriyet, Bilecik Söğüt’teki doğal taş üretim tesisine giderek yenileme çalışmalarına başlanan Feridun Özbay Caddesi için kullanılacak taşları İzmit halkı adına nitelik, nicelik ve kullanıma uygunluğu açısından bizzat incelemelerde bulundu.
Fethiye Caddesi yenileme çalışmalarında İzmit halkı adına ince eleyip sık dokuyan Başkan Hürriyet, Bilecik Söğüt’teki doğal taş üretim tesisine giderek yenileme  çalışmalarına başlanan Feridun Özbay Caddesi için kullanılacak taşları İzmit halkı adına nitelik, nicelik ve kullanıma uygunluğu açısından bizzat incelemelerde bulundu. 
 
Yenileme çalışmalarına başlanan Feridun Özbay Caddesi ile yakın zamanda yenileme çalışmalarına başlanacak olan Fethiye Caddesi projeleriyle Başkan Hürriyet yakından ilgileniyor. Yarışma sonucu seçilen tasarım kapsamında kullanılacak doğal taşları Bilecik’in Söğüt ilçesine ekibiyle birlikte giderek inceleyen Başkan Hürriyet ürünlerin en iyisi olması İzmit halkının uzun yıllar kullanması açısından malzemelerde nitelik ve nicelik seçeneklerini ön planda tuttu. Hürriyet fabrikadaki incelemesinde İzmitlilerin Feridun Özbay ve Fethiye Caddesi’nde kullanacağı taşları elleriyle seçti. 
 
İZMİT HALKI İÇİN BİZZAT ÜRETİM YERİNE GİTTİ 
 
Başkan Hürriyet’in bu ziyaretinde kendisine İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Cem Güler, Koordinatör Hakan Özkum ve teknik personeller eşlik ederken İzmit Belediyesi ekibini fabrikanın yönetim kurulu üyeleri karşıladı. 
 
İZMİTLİLER İÇİN EN İYİSİNİ SEÇTİ 
 
Başkan Hürriyet fabrikada detaylı incelemelerde bulunurken kullanılacak malzemelerde kullanışlı olması ve kalitenin ön planda tutulduğu ifade edildi. Ayrıca yapılan incelemelerde bundan sonraki projelerde de yararlanmak üzere kullanılacak malzemeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.