Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet gazetecilere, Cumhur İttifakı’nın beğenmediği odaları gezdirdi

GÜNDEM 03.03.2020 - 19:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1453+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet gazetecilere, Cumhur İttifakı’nın beğenmediği odaları gezdirdi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, odalarını beğenmedikleri gerekçesiyle meclis toplantısına katılmayan AK Parti ve MHP meclis üyelerinin, beğenmedikleri o odaları basın mensuplarına tanıttı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, odalarını beğenmedikleri gerekçesiyle meclis toplantısına katılmayan AK Parti ve MHP meclis üyelerinin, beğenmedikleri o odaları basın mensuplarına tanıttı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, odalarını beğenmedikleri gerekçesiyle meclis toplantısına katılmayan AK Parti ve MHP meclis üyelerinin odalarını basın mensuplarına tanıttı. Basın mensuplarıyla birlikte odaları gezen Başkan Hürriyet, odaların çalışma ortamı olarak rahat ve uygun olduğunu gazetecilere kendisi gösterdi. 3 MECLİS ÜYESİ BULUNAN MHP’YE 10 KİŞİLİK ODA İlk olarak MHP’nin grup toplantı odasına giren Başkan Hürriyet, “3 kişiden oluşan MHP grubunun odasında 10 kişi rahatlıkla toplantı yapabilir. Burası zaten normalde yoktu. Binamız çok yoğun olduğu için oda haline getirdik. Meclis dışında da burada rahat rahat mesai yaparlar diye düşündük” dedi. TURUNCU ODA AYNI ŞEKİLDE KULLANILACAK Ardından yine 9. katta bulunan ve turuncu oda diye bilinen odaya geçen Başkan Hürriyet, “Bu oda ise tüm siyasi partilerin kullanımına açık bir odadır. Kim isterse rahatlıkla kullanabilir.  Parti toplantısı dahi yapılabilecek bir odadır. Burası her zaman açık. Ayrıca bu odada basın toplantısı da yaptılar. Yapmaya da devam edebilirler” ifadelerinde bulundu. “AK PARTİ İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLADIK” Son olarak AK Parti için özel olarak ayarlanan odaya giren Başkan Hürriyet, “Bu odada Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün bir bölümü vardı. Fakat AK Parti’nin odası olsun diye burayı boşalttık. Bu odayı özel olarak onlar için hazırladık. Görüldüğü gibi odaya baktığımızda geniş bir toplantısı olarak görüyoruz.  Geçmiş dönemde siyasi gruplara hiçbir oda verilmemişti. Ama biz ricalarını kırmadık ve isteklerini yerine getirdik” dedi. “İSTİYORLARSA MAKAM ODAMI VERİRİM” Başkan Hürriyet konuşmalarının devamında , “Bu odayı beğenmemeleri protestoluk bir konu değil. Bunun altında başka bir iş var. Benim istihdam yaratmamın önüne geçiyorlar. Benim projelerimi yapmama fırsat buldukça engel olmaya çalışıyorlar. Anlamsız gerekçelerle görevlerini kötüye kullanarak reddediyorlar. Hizmet etmeyelim, halk bizi cezalandırsın diye uğraşıyorlar. Ben de milletin takdirlerine sunuyorum. Şimdi cezalandırılma sırası AK Partili ve MHP’li arkadaşlardadır.  En çok üzüldüğüm konulardan biri hafta sonu arkadaşlarımız bu odaları yapmak için o kadar çok çalıştı ki onların emeğine çok üzüldüm. Dertleri sadece ve sadece engellemek. İstiyorlarsa makam odamı da veririm. Ben küçük bir yerde de, başka bir odada da çalışırım” şeklinde konuştu.  
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, odalarını beğenmedikleri gerekçesiyle meclis toplantısına katılmayan AK Parti ve MHP meclis üyelerinin, beğenmedikleri o odaları basın mensuplarına tanıttı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, odalarını beğenmedikleri gerekçesiyle meclis toplantısına katılmayan AK Parti ve MHP meclis üyelerinin, beğenmedikleri o odaları basın mensuplarına tanıttı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, odalarını beğenmedikleri gerekçesiyle meclis toplantısına katılmayan AK Parti ve MHP meclis üyelerinin odalarını basın mensuplarına tanıttı. Basın mensuplarıyla birlikte odaları gezen Başkan Hürriyet, odaların çalışma ortamı olarak rahat ve uygun olduğunu gazetecilere kendisi gösterdi.

3 MECLİS ÜYESİ BULUNAN MHP’YE 10 KİŞİLİK ODA

İlk olarak MHP’nin grup toplantı odasına giren Başkan Hürriyet, “3 kişiden oluşan MHP grubunun odasında 10 kişi rahatlıkla toplantı yapabilir. Burası zaten normalde yoktu. Binamız çok yoğun olduğu için oda haline getirdik. Meclis dışında da burada rahat rahat mesai yaparlar diye düşündük” dedi.

TURUNCU ODA AYNI ŞEKİLDE KULLANILACAK

Ardından yine 9. katta bulunan ve turuncu oda diye bilinen odaya geçen Başkan Hürriyet, “Bu oda ise tüm siyasi partilerin kullanımına açık bir odadır. Kim isterse rahatlıkla kullanabilir.  Parti toplantısı dahi yapılabilecek bir odadır. Burası her zaman açık. Ayrıca bu odada basın toplantısı da yaptılar. Yapmaya da devam edebilirler” ifadelerinde bulundu.

“AK PARTİ İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLADIK”

Son olarak AK Parti için özel olarak ayarlanan odaya giren Başkan Hürriyet, “Bu odada Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün bir bölümü vardı. Fakat AK Parti’nin odası olsun diye burayı boşalttık. Bu odayı özel olarak onlar için hazırladık. Görüldüğü gibi odaya baktığımızda geniş bir toplantısı olarak görüyoruz.  Geçmiş dönemde siyasi gruplara hiçbir oda verilmemişti. Ama biz ricalarını kırmadık ve isteklerini yerine getirdik” dedi.

“İSTİYORLARSA MAKAM ODAMI VERİRİM”

Başkan Hürriyet konuşmalarının devamında , “Bu odayı beğenmemeleri protestoluk bir konu değil. Bunun altında başka bir iş var. Benim istihdam yaratmamın önüne geçiyorlar. Benim projelerimi yapmama fırsat buldukça engel olmaya çalışıyorlar. Anlamsız gerekçelerle görevlerini kötüye kullanarak reddediyorlar. Hizmet etmeyelim, halk bizi cezalandırsın diye uğraşıyorlar. Ben de milletin takdirlerine sunuyorum. Şimdi cezalandırılma sırası AK Partili ve MHP’li arkadaşlardadır.  En çok üzüldüğüm konulardan biri hafta sonu arkadaşlarımız bu odaları yapmak için o kadar çok çalıştı ki onların emeğine çok üzüldüm. Dertleri sadece ve sadece engellemek. İstiyorlarsa makam odamı da veririm. Ben küçük bir yerde de, başka bir odada da çalışırım” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.