Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet İzmit’in 5 Yılını Planlıyor

GÜNDEM 24.07.2019 - 20:28, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1675+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet İzmit’in 5 Yılını Planlıyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in 5 yılını ele alacağı Stratejik Plan toplantısını gerçekleştirdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in 5 yılını ele alacağı Stratejik Plan toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Hürriyet, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile bir araya gelerek 2020-20204 Stratejik Plan Hazırlıkları konulu bir toplantı gerçekleştirdi. Belediyenin toplantı salonunda gerçekleştirilen buluşmada İzmit’in önümüzdeki beş yıllık döneminde yapılacaklar planlandı.  GELECEĞİNİ ELE ALDILAR Toplantıda stratejik planın önemine vurgu yapılırken birim müdürlüleri tarafından hazırlık süreci, durum analizi, geleceğe bakış, izleme ve değerlendirme süreçlerinden oluşan konu başlıkları, sunum eşliğinde anlatıldı. Kamu idarelerinin orta ve uzun vadeli amaçlarını, temel ilke ve politikalarını, hedef ve önceliklerini, performans ölçütlerini, bunlara ulaşmak için izlenecek yöntemler ile kaynak dağılımlarını içeren plan olarak adlandırılan Stratejik Plan ile İzmit’in geleceği ele alındı. İZMİT’İ KONUŞTULAR Toplantıda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan hürriyet “ başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle önümüzdeki 5 yılda İzmitimiz için neler yapabiliriz, şehrimizi hak ettiği yere nasıl getirebilirizi konuştuk.  Hedeflerimizi belirlerken önceliğimiz adil, şeffaf ve herkesi kucaklayacak bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi planlamak oldu.  Aşkla İzmit sloganımızla tüm gönüllere dokunmak ve Türkiye’ye örnek sosyal belediyecilik örneklerine imza atmaktır.   Tabi ki tüm bu çalışmalarımızı yaparken tasarruf hassasiyetiyle, az para çok ve etkili iş anlayışıyla hareket edeceğiz. VATANDAŞLARDAN GELEN ÖNERİLER ÖNEMLİ Stratejik plan çalışmamızda ortaya çıkan fikirlerde vatandaşlarımızdan gelen istek, şikayet ve önerilerinde etkisi büyük oldu.  Bu kapsamda gerek sen anlat İzmit buluşmalarımız, Whatsapp iletişim hattımız,  sosyal medyadan şahsıma ve kuruma gelen mesajlar içeriğin belirlenmesinde büyük rol oynayacaktır” dedi.
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in 5 yılını ele alacağı Stratejik Plan toplantısını gerçekleştirdi.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in 5 yılını ele alacağı Stratejik Plan toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Hürriyet, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ile bir araya gelerek 2020-20204 Stratejik Plan Hazırlıkları konulu bir toplantı gerçekleştirdi. Belediyenin toplantı salonunda gerçekleştirilen buluşmada İzmit’in önümüzdeki beş yıllık döneminde yapılacaklar planlandı. 

GELECEĞİNİ ELE ALDILAR

Toplantıda stratejik planın önemine vurgu yapılırken birim müdürlüleri tarafından hazırlık süreci, durum analizi, geleceğe bakış, izleme ve değerlendirme süreçlerinden oluşan konu başlıkları, sunum eşliğinde anlatıldı. Kamu idarelerinin orta ve uzun vadeli amaçlarını, temel ilke ve politikalarını, hedef ve önceliklerini, performans ölçütlerini, bunlara ulaşmak için izlenecek yöntemler ile kaynak dağılımlarını içeren plan olarak adlandırılan Stratejik Plan ile İzmit’in geleceği ele alındı.

İZMİT’İ KONUŞTULAR

Toplantıda konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan hürriyet “ başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizle önümüzdeki 5 yılda İzmitimiz için neler yapabiliriz, şehrimizi hak ettiği yere nasıl getirebilirizi konuştuk.  Hedeflerimizi belirlerken önceliğimiz adil, şeffaf ve herkesi kucaklayacak bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlerimizi planlamak oldu.  Aşkla İzmit sloganımızla tüm gönüllere dokunmak ve Türkiye’ye örnek sosyal belediyecilik örneklerine imza atmaktır.   Tabi ki tüm bu çalışmalarımızı yaparken tasarruf hassasiyetiyle, az para çok ve etkili iş anlayışıyla hareket edeceğiz.

VATANDAŞLARDAN GELEN ÖNERİLER ÖNEMLİ

Stratejik plan çalışmamızda ortaya çıkan fikirlerde vatandaşlarımızdan gelen istek, şikayet ve önerilerinde etkisi büyük oldu.  Bu kapsamda gerek sen anlat İzmit buluşmalarımız, Whatsapp iletişim hattımız,  sosyal medyadan şahsıma ve kuruma gelen mesajlar içeriğin belirlenmesinde büyük rol oynayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.