Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet’ten acılı babaya destek

YAŞAM 22.09.2020 - 22:04, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1909+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet’ten acılı babaya destek

Başkan Hürriyet, Kandıra’da girdiği denizde hayatını kaybeden polis memuru Muhammet Şahin Gülmez’in babasının isteği üzerine, 3 yaşındaki torunu için evin önünde güvenli oyun alanı oluşturdu

Başkan Hürriyet, Kandıra’da girdiği denizde hayatını kaybeden polis memuru Muhammet Şahin Gülmez’in babasının isteği üzerine, 3 yaşındaki torunu için evin önünde güvenli oyun alanı oluşturdu.   Karadenizliler Mahallesi Tahran Caddesi No:44 adresinde ikamet eden Yaşar Gülmez, 6 Temmuz 2020 tarihinde hayatını kaybeden oğlundan geriye kalan 3 yaşındaki torununun, yoldan yüksekte olan evinin önünde güvenli bir şekilde oyun oynayabilmesi için Başkan Hürriyet’ten talepte bulundu. Acılı babanın talebini geri çevirmeyen Başkan Hürriyet’in talimatıyla harekete geçen İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de Yaşar Gülmez’in evinin önüne 26 metre uzunluğunda beton duvar inşa ederek, babasını kaybeden 3 yaşındaki çocuğun rahatça oyun oynayabileceği güvenli bir alan oluşturdu.   ‘BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN’   Oğlunu kaybeden baba Yaşar Gülmez, “Polis memur oğlum, 6 Temmuz’da Kandıra’da girdiği denizde hayatını kaybetti. Bize geride bıraktığı 3 yaşındaki torunumun, evimizin önündeki yüksek kısımdan yola düşmeden oynayabilmesi için Fatma Başkanımdan beton duvar yapılmasıyla ilgili talepte bulundum. Başkanımız sağ olsun ikinci bir acıyı yaşamamamız için talebimi geri çevirmeyerek bize yardımcı oldu ve evimizin önünde güvenli bir alan oluşturdu. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.
Başkan Hürriyet, Kandıra’da girdiği denizde hayatını kaybeden polis memuru Muhammet Şahin Gülmez’in babasının isteği üzerine, 3 yaşındaki torunu için evin önünde güvenli oyun alanı oluşturdu
Başkan Hürriyet, Kandıra’da girdiği denizde hayatını kaybeden polis memuru Muhammet Şahin Gülmez’in babasının isteği üzerine, 3 yaşındaki torunu için evin önünde güvenli oyun alanı oluşturdu.
 
Karadenizliler Mahallesi Tahran Caddesi No:44 adresinde ikamet eden Yaşar Gülmez, 6 Temmuz 2020 tarihinde hayatını kaybeden oğlundan geriye kalan 3 yaşındaki torununun, yoldan yüksekte olan evinin önünde güvenli bir şekilde oyun oynayabilmesi için Başkan Hürriyet’ten talepte bulundu. Acılı babanın talebini geri çevirmeyen Başkan Hürriyet’in talimatıyla harekete geçen İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de Yaşar Gülmez’in evinin önüne 26 metre uzunluğunda beton duvar inşa ederek, babasını kaybeden 3 yaşındaki çocuğun rahatça oyun oynayabileceği güvenli bir alan oluşturdu.
 
‘BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN’
 
Oğlunu kaybeden baba Yaşar Gülmez, “Polis memur oğlum, 6 Temmuz’da Kandıra’da girdiği denizde hayatını kaybetti. Bize geride bıraktığı 3 yaşındaki torunumun, evimizin önündeki yüksek kısımdan yola düşmeden oynayabilmesi için Fatma Başkanımdan beton duvar yapılmasıyla ilgili talepte bulundum. Başkanımız sağ olsun ikinci bir acıyı yaşamamamız için talebimi geri çevirmeyerek bize yardımcı oldu ve evimizin önünde güvenli bir alan oluşturdu. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.