Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet’ten İzmit’in düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü mesajı

GÜNDEM 27.06.2020 - 23:58, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2349+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet’ten İzmit’in düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü mesajı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in kurtuluşunun 99. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in kurtuluşunun 99. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Hürriyet yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “İzmit’imizin düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. yılında  maalesef koronavirüs pandemisi sebebiyle bu şekilde  kutlamak zorunda kalıyoruz. Elbette bu kutlu günün 99.  yılına erişmekten mutlu ve gururluyuz. Bundan 99 yıl önce nasıl kenetlenip, tek ses ve tek  yürek bir şekilde karanlıklardan aydınlıklara kavuştuysak, bugün de aynı şekilde bu koronavirüs  tehdidini aynı azim ve kararlılıkla yeneceğiz. 28 Haziran 1921'de tüm yurt sathında olduğu gibi bu  kentte de vatansever İzmitliler üzerlerine düşeni yapmış, Cumhuriyetimizin kurucusu, Ebedi ve Tek  Başkomutanımıza Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan kurtuluş mücadelesinde İzmit'te yeni bir destan yazmıştır.  Tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen  karakteri yüksek Türk milletinin, İzmit’te ateşle imtihan olduğu günün 99. sene-i devriyesinde, ulusal  bağımsızlığımızı sonsuza dek yaşatmanın tek şartının, Atatürk devrimlerinin ışığında, azimle ilerlemek  olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Kutsal bir amaç uğruna kanlarını döken, canlarını veren  kahraman aziz şehitlerimiz; vatan size minnettardır.  Huzurlarınızda saygı ile eğiliyor, kanlarınız ile yazdığınız  bu destanı sonsuza kadar koruyacağımıza söz veriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle; bağımsızlığımızı ve  özgürlüğümüzü bize yeniden kazandıran ve kurduğu Cumhuriyet ile Türk Milletinin kaderini değiştiren başta  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kara Fatma’ya İpsiz Recep’e, Yahya Kaptan’a, Tercüman Ahmet’e, Gebeşoğlu Mehmet’e, Hamidiyeli Zobuoğlu Hasan’a, Hacı Emrullah Küçük’e ve bu toprakları vatan yapan tüm aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. 28 Haziran İzmit'imizin kurtuluşunun 99. yılı kutlu olsun.”  
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in kurtuluşunun 99. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’in kurtuluşunun 99. yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Hürriyet yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi;

“İzmit’imizin düşman İşgalinden Kurtuluşunun 99. yılında  maalesef koronavirüs pandemisi sebebiyle bu şekilde  kutlamak zorunda kalıyoruz. Elbette bu kutlu günün 99.  yılına erişmekten mutlu ve gururluyuz.

Bundan 99 yıl önce nasıl kenetlenip, tek ses ve tek  yürek bir şekilde karanlıklardan aydınlıklara

kavuştuysak, bugün de aynı şekilde bu koronavirüs  tehdidini aynı azim ve kararlılıkla yeneceğiz.

28 Haziran 1921'de tüm yurt sathında olduğu gibi bu  kentte de vatansever İzmitliler üzerlerine düşeni

yapmış, Cumhuriyetimizin kurucusu, Ebedi ve Tek  Başkomutanımıza Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün

önderliğinde başlatılan kurtuluş mücadelesinde İzmit'te yeni bir destan yazmıştır.  Tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen  karakteri yüksek Türk milletinin, İzmit’te ateşle imtihan

olduğu günün 99. sene-i devriyesinde, ulusal  bağımsızlığımızı sonsuza dek yaşatmanın tek şartının, Atatürk devrimlerinin ışığında, azimle ilerlemek  olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Kutsal bir amaç uğruna kanlarını döken, canlarını veren  kahraman aziz şehitlerimiz; vatan size minnettardır.  Huzurlarınızda saygı ile eğiliyor, kanlarınız ile yazdığınız  bu destanı sonsuza kadar koruyacağımıza söz veriyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; bağımsızlığımızı ve  özgürlüğümüzü bize yeniden kazandıran ve kurduğu

Cumhuriyet ile Türk Milletinin kaderini değiştiren başta  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere,

Kara Fatma’ya

İpsiz Recep’e,

Yahya Kaptan’a,

Tercüman Ahmet’e,

Gebeşoğlu Mehmet’e,

Hamidiyeli Zobuoğlu Hasan’a,

Hacı Emrullah Küçük’e

ve bu toprakları vatan yapan tüm aziz şehitlerimizi

rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.

28 Haziran İzmit'imizin kurtuluşunun 99. yılı kutlu olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.