Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Hürriyet yönetmen koltuğuna oturdu

SANAT 05.03.2021 - 21:25, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 1571+ kez okundu.
 

Başkan Hürriyet yönetmen koltuğuna oturdu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Leyla Hanım Film setini ziyaret etti. Yönetmen koltuğuna oturan Başkan Hürriyet çekimleri izlerken, oyuncu ve set ekibine kolaylık diledi.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Leyla Hanım Film setini ziyaret etti. Yönetmen koltuğuna oturan Başkan Hürriyet çekimleri izlerken, oyuncu ve set ekibine kolaylık diledi   İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan, İzmit’in efsane başkanı Leyla Atakan’ın hayatını konu alan “Leyla Hanım” filminin çekimleri başladı. Seti ziyaret ederek tüm ekibe kolaylık dileyen Başkan Hürriyet, yönetmen koltuğuna oturdu. Filmde geçen bir araba sahnesinin çekimlerine tanık olan Başkan Hürriyet, filmi merakla beklediğini ifade etti.    SÜREÇ BİZİ FİLME DOĞRU TAŞIDI   Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Leyla Hanım film yönetmeni Mustafa Yılmaz, “Yaklaşık 2 yıl önce Başkanımla yaptığımız sohbetlerde başladığımız bir çalışma bugün bir Leyla Atakan filmine dönüştü. İlk başta bir Leyla Atakan belgeseli çekelim diye konuşuyorduk. Ancak sürecin işleyişi bizi belgeselden ziyade filme doğru taşıdı.    İKİ AYRI PROJEYİ YÜRÜTÜYORUZ   Belgeselin yanında ayrıca sinema tadında bir filmimiz de olacak. Yani şuan iki ayrı projeyi birlikte yürütüyoruz. Bu noktada da yaklaşık 50 yıl önce hem İzmit’e hizmet eden hem de kadın hakları konusunda Türkiye’de büyük mücadeleler veren ve 3 yıllık görev süresi içerisinde mesai arkadaşlarıyla birlikte şehit olan Leyla Atakan’ın hayatını filme döküyoruz.    O RUH KAYBOLMASIN DİYE   Ne güzel ki böyle bir çalışmayı yapmak 50 yıl sonra yine aynı makamda oturan bir kadın belediye başkanına nasip oldu. Biz de bu çalışmayı onunla birlikte yönetmekten son derece mutluyuz. Ayrıca bu projeye başladığımız andan itibaren hem İzmit genelin de hem de Maşukiye’de bize inanılmaz destek oldular. Özellikle dün Leyla Hanım’ın 50 yıl önce girdiği bir kahvede çekim yaptık. Genç kızlık fotoğrafları kahvede duruyordu. Hatta o ruh kaybolmasın diye 50 yıldır kahvenin dışını boyamıyorlarmış. Öyle bir ruh halini ekip olarak yansıtmaya çalıştık.    KEYİFLİ VE MUTLUYUZ   Yine Leyla Hanım’ın akrabalarından birinin evinde çekim yaptık. 150 yıllık bir ev ve evin içerisinde yıllardır kimsenin girmediği eve girdik. Leyla Hanım’ın nefes aldığı bir evde nefes aldık. Biz çok keyifli ve mutluyuz. Bu çalışmaya destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Yazın İzmit’ten hareketle Türkiye genelinde belki de uluslararası platforma çok keyifle izlenecek bir iş çıkartmış olacağız.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Leyla Hanım Film setini ziyaret etti. Yönetmen koltuğuna oturan Başkan Hürriyet çekimleri izlerken, oyuncu ve set ekibine kolaylık diledi.
İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Leyla Hanım Film setini ziyaret etti. Yönetmen koltuğuna oturan Başkan Hürriyet çekimleri izlerken, oyuncu ve set ekibine kolaylık diledi
 
İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan, İzmit’in efsane başkanı Leyla Atakan’ın hayatını konu alan “Leyla Hanım” filminin çekimleri başladı. Seti ziyaret ederek tüm ekibe kolaylık dileyen Başkan Hürriyet, yönetmen koltuğuna oturdu. Filmde geçen bir araba sahnesinin çekimlerine tanık olan Başkan Hürriyet, filmi merakla beklediğini ifade etti. 
 
SÜREÇ BİZİ FİLME DOĞRU TAŞIDI
 
Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Leyla Hanım film yönetmeni Mustafa Yılmaz, “Yaklaşık 2 yıl önce Başkanımla yaptığımız sohbetlerde başladığımız bir çalışma bugün bir Leyla Atakan filmine dönüştü. İlk başta bir Leyla Atakan belgeseli çekelim diye konuşuyorduk. Ancak sürecin işleyişi bizi belgeselden ziyade filme doğru taşıdı. 
 
İKİ AYRI PROJEYİ YÜRÜTÜYORUZ
 
Belgeselin yanında ayrıca sinema tadında bir filmimiz de olacak. Yani şuan iki ayrı projeyi birlikte yürütüyoruz. Bu noktada da yaklaşık 50 yıl önce hem İzmit’e hizmet eden hem de kadın hakları konusunda Türkiye’de büyük mücadeleler veren ve 3 yıllık görev süresi içerisinde mesai arkadaşlarıyla birlikte şehit olan Leyla Atakan’ın hayatını filme döküyoruz. 
 
O RUH KAYBOLMASIN DİYE
 
Ne güzel ki böyle bir çalışmayı yapmak 50 yıl sonra yine aynı makamda oturan bir kadın belediye başkanına nasip oldu. Biz de bu çalışmayı onunla birlikte yönetmekten son derece mutluyuz. Ayrıca bu projeye başladığımız andan itibaren hem İzmit genelin de hem de Maşukiye’de bize inanılmaz destek oldular. Özellikle dün Leyla Hanım’ın 50 yıl önce girdiği bir kahvede çekim yaptık. Genç kızlık fotoğrafları kahvede duruyordu. Hatta o ruh kaybolmasın diye 50 yıldır kahvenin dışını boyamıyorlarmış. Öyle bir ruh halini ekip olarak yansıtmaya çalıştık. 
 
KEYİFLİ VE MUTLUYUZ
 
Yine Leyla Hanım’ın akrabalarından birinin evinde çekim yaptık. 150 yıllık bir ev ve evin içerisinde yıllardır kimsenin girmediği eve girdik. Leyla Hanım’ın nefes aldığı bir evde nefes aldık. Biz çok keyifli ve mutluyuz. Bu çalışmaya destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Yazın İzmit’ten hareketle Türkiye genelinde belki de uluslararası platforma çok keyifle izlenecek bir iş çıkartmış olacağız.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.