Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan İsmail Baran’a Ufka Yolculuk Ziyareti

GÜNDEM 18.12.2018 - 13:30, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2049+ kez okundu.
 

Başkan İsmail Baran’a Ufka Yolculuk Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu yıl yedincisi düzenlenecek “Ufka Yolculuk” organizasyonu il heyetini makamında kabul etti. Başkan Baran, bu yılın teması olan ‘Güzel Ahlak Yolculuğu’ fikri için de teşekkür etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ufka Yolculuk İl Koordinatörü Nedim Aslan ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Heyet, bu yıl 7. si düzenlenen “Güzel Ahlak Yolculuğu” konulu yarışma hakkında bilgi sunumunda bulundu. Aslan, “Yarışmamız 81 ilin tamamında, online olarak bütün dünyada ve Türkçe, İngilizce, Arapça ve Almanca dillerinde yapılıyor. 8 milyar insanı hedef alan bir organizasyon. Bu seneki yarışmanın konusu "Güzel Ahlak" ifadelerini kullandı. “GÜZEL AHLAK YOLCULUĞU” Başkan Baran, ziyaret dolayısıyla heyete teşekkür ederek yaptığı konuşmada, Ufka Yolculuk yarışmasının her sene sadece Türkiye’de değil dünyada geniş kitlelere ulaştığını ve kendilerini takdirle takip ettiğini belirterek, “7’den 70’e her herkesi kucaklayan bir anlayışınız var. Bu seneki yarışma konusu için de doğru ve güzel bir başlık olmuş. Bu ülke için, kardeşlik için, birlik için yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.  
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu yıl yedincisi düzenlenecek “Ufka Yolculuk” organizasyonu il heyetini makamında kabul etti. Başkan Baran, bu yılın teması olan ‘Güzel Ahlak Yolculuğu’ fikri için de teşekkür etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ufka Yolculuk İl Koordinatörü Nedim Aslan ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Heyet, bu yıl 7. si düzenlenen “Güzel Ahlak Yolculuğu” konulu yarışma hakkında bilgi sunumunda bulundu. Aslan, “Yarışmamız 81 ilin tamamında, online olarak bütün dünyada ve Türkçe, İngilizce, Arapça ve Almanca dillerinde yapılıyor. 8 milyar insanı hedef alan bir organizasyon. Bu seneki yarışmanın konusu "Güzel Ahlak" ifadelerini kullandı.

“GÜZEL AHLAK YOLCULUĞU”

Başkan Baran, ziyaret dolayısıyla heyete teşekkür ederek yaptığı konuşmada, Ufka Yolculuk yarışmasının her sene sadece Türkiye’de değil dünyada geniş kitlelere ulaştığını ve kendilerini takdirle takip ettiğini belirterek, “7’den 70’e her herkesi kucaklayan bir anlayışınız var. Bu seneki yarışma konusu için de doğru ve güzel bir başlık olmuş. Bu ülke için, kardeşlik için, birlik için yaptığınız çalışmalar için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.