Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt, “Adımlarımızı daha sağlam atıyoruz”

GÜNDEM 26.03.2021 - 22:20, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2072+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt, “Adımlarımızı daha sağlam atıyoruz”

Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda ilçedeki oda başkanları ve STK temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Söğüt, “Körfez’de ortak akıl ile yönetim noktasında gerçekten iyi bir noktadayız. Sizlerin görüş ve önerilerini dikkate alarak adımlarımızı daha sağlam atıyoruz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi tarafından Körfez Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlenen toplantıda oda başkanları ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt ile Kent Konseyi Başkanı Nazi Akın da toplantıda yer aldı. Toplantıda konuşan Başkan Şener Söğüt, göreve geldiği ilk günden bu yana ‘ortak akıl’ vurgusu yaptıklarını belirtti. İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRIYOR Ortak akıl ile hareket etmek adına oda başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlarla sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Bu konuda Körfez’de iyi bir noktaya ve seviyeye geldik. Tabi bunu daha da ileriye götüreceğiz. Daha da güçlü olarak birlikte yönetim anlamında atmamız gereken adımları daha sağlam atacağız. Vatandaşlarımızdan da geri dönüş aldığımızda bu anlamda bizlere teşekkür etmeleri bizleri hem sevindiriyor hem de işimizi kolaylaştırıyor. HERKES MUTLU OLSUN İSTİYORUZ Biz toplumun her kesimi mutlu olsun istiyoruz. Eksiklerimizin de olduğunu biliyoruz. Bunları da hızlı bir şekilde gideriyoruz. İki yılı geride bıraktık. Çalışmalar anlamında güzel ve verimli bir 2 yıl oldu.Boş günümüz hiç geçmedi. Gece gündüz ekibimizle birlikte sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Bu milletin bize olan güvenini boşa çıkartmamak için de bu tempoda çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Söğüt daha sonra yapılan ve yapılacak projeler hakkında bilgiler aktardı. TIR PARKINA ÜCRETSİZ SERVİS Göreve gelir gelmez Hereke Kalesi, Sarnıç Han, İlimtepe Kültür Merkezi ve üniversite gibi projeleri tamamlamak adına adımlar attıklarını ve bunları bitirdiklerini belirten Başkan Söğüt, “Tır parkı ihtiyacımız vardı. Belde Garajı’na ek olarak kentin güneyinde Kabakoz bölgesinde tır parkını hayata geçirdik. Özellikle akşam şoförlerimizin gidiş-gelişlerini de kolaylaştırmak adına ücretsiz servis de koyduk. HALKIN NEFES ALACAĞI TESİSLER Özel gereksinimli çocuklarımız için okulumuzu hayata geçirdik. 2-3’er kişilik sınıflarda öğrenim görecek. Bu kent için önemli bir eksiklikti. Yarımca’da yeni tesis kazandırdık. Kirazlıyalı’da var olan yapıyı ayağa kaldırdık. Tütünçiftlik’teki sosyal tesisimiz çok eskiydi.  Yenilenmeye ihtiyacı vardı. Şu an kapalı alanı komple yeniledik. Günün şartlarına uygun, daha modern ve daha nezih bir mekan haline getirdik. TAHİR BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR Ulaşım ağını genişletme adına önemli çalışmalar yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a bu konuda teşekkür etmem lazım. Her zaman yanımızda oldu. Körfez-İlimtepe yolumuz başladı. Viyadük ile otoban üstünden geçiş sağlayacağız. Yunus Emre Caddesi’ne bağlanacak. Spor tesislerimizi de arttırıyoruz. Her mahallemize bir spor tesisi kazandırmak adına çalışmalarımız var” dedi. Toplantı, soru cevap şeklinde devam etti.
Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda ilçedeki oda başkanları ve STK temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Söğüt, “Körfez’de ortak akıl ile yönetim noktasında gerçekten iyi bir noktadayız. Sizlerin görüş ve önerilerini dikkate alarak adımlarımızı daha sağlam atıyoruz” dedi

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Kent Konseyi tarafından Körfez Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlenen toplantıda oda başkanları ve STK temsilcileri ile bir araya geldi. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ve Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Osman Yurt ile Kent Konseyi Başkanı Nazi Akın da toplantıda yer aldı. Toplantıda konuşan Başkan Şener Söğüt, göreve geldiği ilk günden bu yana ‘ortak akıl’ vurgusu yaptıklarını belirtti.

İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRIYOR

Ortak akıl ile hareket etmek adına oda başkanları, STK temsilcileri ve vatandaşlarla sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Şener Söğüt, “Bu konuda Körfez’de iyi bir noktaya ve seviyeye geldik. Tabi bunu daha da ileriye götüreceğiz. Daha da güçlü olarak birlikte yönetim anlamında atmamız gereken adımları daha sağlam atacağız. Vatandaşlarımızdan da geri dönüş aldığımızda bu anlamda bizlere teşekkür etmeleri bizleri hem sevindiriyor hem de işimizi kolaylaştırıyor.

HERKES MUTLU OLSUN İSTİYORUZ

Biz toplumun her kesimi mutlu olsun istiyoruz. Eksiklerimizin de olduğunu biliyoruz. Bunları da hızlı bir şekilde gideriyoruz. İki yılı geride bıraktık. Çalışmalar anlamında güzel ve verimli bir 2 yıl oldu.Boş günümüz hiç geçmedi. Gece gündüz ekibimizle birlikte sıkı bir çalışma içerisindeyiz. Bu milletin bize olan güvenini boşa çıkartmamak için de bu tempoda çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Söğüt daha sonra yapılan ve yapılacak projeler hakkında bilgiler aktardı.

TIR PARKINA ÜCRETSİZ SERVİS

Göreve gelir gelmez Hereke Kalesi, Sarnıç Han, İlimtepe Kültür Merkezi ve üniversite gibi projeleri tamamlamak adına adımlar attıklarını ve bunları bitirdiklerini belirten Başkan Söğüt, “Tır parkı ihtiyacımız vardı. Belde Garajı’na ek olarak kentin güneyinde Kabakoz bölgesinde tır parkını hayata geçirdik. Özellikle akşam şoförlerimizin gidiş-gelişlerini de kolaylaştırmak adına ücretsiz servis de koyduk.

HALKIN NEFES ALACAĞI TESİSLER

Özel gereksinimli çocuklarımız için okulumuzu hayata geçirdik. 2-3’er kişilik sınıflarda öğrenim görecek. Bu kent için önemli bir eksiklikti. Yarımca’da yeni tesis kazandırdık. Kirazlıyalı’da var olan yapıyı ayağa kaldırdık. Tütünçiftlik’teki sosyal tesisimiz çok eskiydi.  Yenilenmeye ihtiyacı vardı. Şu an kapalı alanı komple yeniledik. Günün şartlarına uygun, daha modern ve daha nezih bir mekan haline getirdik.

TAHİR BÜYÜKAKIN’A TEŞEKKÜR

Ulaşım ağını genişletme adına önemli çalışmalar yaptık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’a bu konuda teşekkür etmem lazım. Her zaman yanımızda oldu. Körfez-İlimtepe yolumuz başladı. Viyadük ile otoban üstünden geçiş sağlayacağız. Yunus Emre Caddesi’ne bağlanacak. Spor tesislerimizi de arttırıyoruz. Her mahallemize bir spor tesisi kazandırmak adına çalışmalarımız var” dedi. Toplantı, soru cevap şeklinde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.