Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir

Başkan Söğüt gençlere misafir oldu

SİYASET 23.05.2018 - 23:02, Güncelleme: 26.11.2022 - 01:09 2682+ kez okundu.
 

Başkan Söğüt gençlere misafir oldu

Körfez Gençlik Kolları’nın düzenlediği “Genç Kürsü” programında İlçe Başkanı Şener Söğüt, gençlere siyasi tecrübelerini aktardı

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları önceki akşam Güney Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nda düzenledikleri toplantılarına AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ü davet ederek, “Genç Kürsü” programı gerçekleştirdiler. Yoğun bir katılımla yapılan toplantıya İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra SKM Başkanı Selami Tanış, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, ilçe gençlik kolları yöneticileri, yeni seçmen birimi yöneticileri katılım sağladı. “ÜLKEMİZİ SİZLER ŞAHLANDIRACAKSINIZ” Özellikle ilk defa oy kullanacak olan gençlere hitap eden İlçe Başkanı Şener Söğüt, “Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış bir ağabeyiniz olarak kurulduğu günden bu güne partimizin her kademesinde görev aldık. Partimiz iktidar olduğu son 15 yılda eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye birçok alanda büyük ve önemli reformlara imza attı. 15 yıl öncesiyle bugünün arasında müthiş bir fark var. Sizler şuan 18 yaşındasınız ve ilk defa oy kullanacaksınız. 18 yaş artık hem seçiyor hem de seçiliyor. Bu tarihi seçimde sizlere çok iş düşüyor. Körfez gençlik kollarımızın ortaya koyduğu Başarlı çalışmalar bizleri de mutlu ediyor.  24 Hazirandaki seçimin kaderini siz gençler belirleyeceksiniz. Allah’ın izni ile Ülkemizi sizler şahlandıracaksınız” ifadelerine yer verdi. “KÖRFEZ GENÇLİĞİ LİDERİNE YAKIŞANI YAPACAK” Başkan Söğüt’ün konuşmalarının ardından söz alanİlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak; “ İlçe Başkanımız, Kurucu Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Şener Söğüt başkanımıza, ağabeyimize bizlerle bir araya geldiği için çok teşekkür ederiz. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oy Körfez Gençliğinden gelecek. Körfez gençliği Lideri’ne yakışanı yapacak” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından program soru-cevap şeklinde devam etti.
Körfez Gençlik Kolları’nın düzenlediği “Genç Kürsü” programında İlçe Başkanı Şener Söğüt, gençlere siyasi tecrübelerini aktardı

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları önceki akşam Güney Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu’nda düzenledikleri toplantılarına AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt’ü davet ederek, “Genç Kürsü” programı gerçekleştirdiler. Yoğun bir katılımla yapılan toplantıya İlçe Başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra SKM Başkanı Selami Tanış, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, ilçe gençlik kolları yöneticileri, yeni seçmen birimi yöneticileri katılım sağladı.

“ÜLKEMİZİ SİZLER ŞAHLANDIRACAKSINIZ”
Özellikle ilk defa oy kullanacak olan gençlere hitap eden İlçe Başkanı Şener Söğüt, “Kurucu Gençlik Kolları Başkanlığı yapmış bir ağabeyiniz olarak kurulduğu günden bu güne partimizin her kademesinde görev aldık. Partimiz iktidar olduğu son 15 yılda eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye birçok alanda büyük ve önemli reformlara imza attı. 15 yıl öncesiyle bugünün arasında müthiş bir fark var. Sizler şuan 18 yaşındasınız ve ilk defa oy kullanacaksınız. 18 yaş artık hem seçiyor hem de seçiliyor. Bu tarihi seçimde sizlere çok iş düşüyor. Körfez gençlik kollarımızın ortaya koyduğu Başarlı çalışmalar bizleri de mutlu ediyor.  24 Hazirandaki seçimin kaderini siz gençler belirleyeceksiniz. Allah’ın izni ile Ülkemizi sizler şahlandıracaksınız” ifadelerine yer verdi.

KÖRFEZ GENÇLİĞİ LİDERİNE YAKIŞANI YAPACAK”
Başkan Söğüt’ün konuşmalarının ardından söz alanİlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak; “ İlçe Başkanımız, Kurucu Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Şener Söğüt başkanımıza, ağabeyimize bizlerle bir araya geldiği için çok teşekkür ederiz. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en yüksek oy Körfez Gençliğinden gelecek. Körfez gençliği Lideri’ne yakışanı yapacak” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından program soru-cevap şeklinde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve korfezmanset.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.